Рогозин: Русија треба прихватити Србе, ако буду хтјели да се доселе

Представник Русије у НАТО Дмитриј Рогозин оцијенио је данас да масовно обраћање косовских Срба Русији да им да држављанство, свједочи да су се, очајни што не могу добити помоћ од својих, обратили Русији као последњој нади. – У таквој ситуацији, неопходно је схватити да ли су ти људи спремни да се преселе у нашу земљу […]

среда, новембар 16, 2011 / 13:57

Представник Русије у НАТО Дмитриј Рогозин оцијенио је данас да масовно обраћање косовских Срба Русији да им да држављанство, свједочи да су се, очајни што не могу добити помоћ од својих, обратили Русији као последњој нади.

– У таквој ситуацији, неопходно је схватити да ли су ти људи спремни да се преселе у нашу земљу – рекао је Рогозин агенцији Интерфакс, додавши да је могуће да косовски Срби затраже и пресељење у Русију ако "постоји реална физичка пријетња њиховим животима, породицама".

Он је додао да би за Русију која осјећа велике демографске проблеме, посебно тамо гдје је становништво словенско – источно од Урала, долазак Срба представљао "благо".

Рогозин је оцијенио да се они могу лако адаптирати у тој средини и да не би требало да буде проблема са запошљавањем.

– Косовски Срби треба да буду уписани у програм репатријације Руса. Срби за нас нису странци. То је народ који у Русији може да добије другу домовину и зато управо програм репатријације треба да буде примјењен – казао је Рогозин.

Руски представник у НАТО је увјерен да руске политичке партије већ сада могу да преузму пружање помоћи за пресељење и смјештај косовских Срба у регионе којима је то потребно.

– Не могу да замислим супротно – како Русија може да одбије такав захтјев – додао је Рогозин.0 КОМЕНТАРА

 1. „Он је додао да би за Русију која осјећа велике демографске проблеме, посебно тамо гдје је становништво словенско – источно од Урала, долазак Срба представљао „благо“.“

  Само брат ти може упутити овако лијепе ријечи. На западу нас представљају и доживљавају као стоку.

 2. Uvijek sam bio podozriv ili bolje rečeno septičkan 😛 prema majčici Srbiji B-)
  I zato sam ja sve više protiv otcjepljenja RS i navodnog pripajanja Srbiji x-(
  Jedan je ovaj gore pomenuti razlog a drugi je što to uopšte nije realno izvodivo. Uvijek sam bio ubijeđen da su srbijanci bre cigani, čast izuzecima kojih je nažalost sve manje B-)

 3. Da prevedem sa diplomatskog ovo što reče ovaj Rus :

  Dakle pošto su se Srbi sa Kosova odlučili da masovno traže rusko džavlljanstvo u nadi da će Rusi reći Kosovo je Rusija i da će po mogućnosti dole poslat ruske tenkove da ih zaštite, Rusi su se odlučili da Srbe kulturno odjebu i da im poruče da se manu ćorava posla jer se Rusija ne misli zavađat s pola svijeta radi šake Srba u nekoj vukojebini !!

  Pa fino i kultirno im rekoše (iliti šuknuše) : „да би за Русију која осјећа велике демографске проблеме, посебно тамо гдје је становништво словенско – источно од Урала, долазак Срба представљао „благо“.“

 4. А шта ћеш фрајеру са Србима јужно од Ибра?
  Мислиш ли стварно да ћеш зајебати Шиптаре ако ову сиротињу рају одведеш источно од Урала?
  Има ли ико да каже људима да их ова политика води у пропаст?

 5. Оооооо, ђес’ ба Симо!!!?:D

  Јеси ли и ти „СЕПТИЧКАН“ гледе овога?! А, у сеп’ичку матрину…:D

  Ја сам исто „септичкан“ у вези ове идеје и предлажем братку Рогозину да нам додијели један овећи рудник уранијума на Далеком истоку; па да тамо депортујемо ове творце и заговорнике „преокрета“ (кад се шћаше по земљи Србији)!

  Наиме, ја мним, да су они почев од оних што се играју у пешчанику па све до бардова типа Вука Манитога, Чеде Ударника и Боте Лепога, све сама висококвалификована елита способна да се носи са изазовима високих технологија нуклеарне енергије. Сигуран сам да нас својим залагањем на ископу руде урана не би обрукали…B-);)

 6. Божек,

  Нећеш вјеровати, али сам последње недјеље провео управо у Русији и управо иза Урала.Послом, наравно. Руси су фина господа и немају баш пуно појма гдје се налази Србија, а камо ли Косово (и Метохија). Знају за Југу, а Србе и Хрвате слабо разликују. Према својим муслиманима имају дужно поштовање, а и они према Русији (нарочито Татари, што им дођу нешто као нама Турци).

  Елем, хоћу да ти кажем да су Руси озбиљна нација, а да се Конизин и Рогозин само зајебавају са сиротињом рајом.

  Изгледа да копирају Кусту.

 7. Могу мислити шта си им радио!:D
  Права неорана њива, дјевичански пашњак за врхунске демагоге СПО – вуковског типа!
  Драго ми је нека је макар један вуковац УЖИВАО и иживљавао се у мајчици. Ако, ако, велика је мајчица…Огромна, поднијела је она и горе лажне пророке, па ће и вас…

 8. Божек,

  Какво ти се уживање у мајчици причињава. Едипов комшплекс, шта ли је? Тамо се иде послом, јер је Русија земља у којој се може направити добар бизнис. А то што си Србин, не даје ти никакву предност.

  Иначе, врло мало је етничких Руса у послу. Јевреји, Кавкасци, Татари итд.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *