Ријешен проблем вишка запослених у институцијама

Због превеликог броја запослених у републичким институцијама и јавним службама Републике Српске, Влада РС је донијела привремено одлуку на путу да заувијек ријеши овај проблем. Наиме, како је саопштено из Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију, у зградама институција гдје посебно долази до изражаја вишак броја запослених, инсталираће се инстант кружни токови, на мјестима […]

петак, април 1, 2011 / 10:17

Због превеликог броја запослених у републичким институцијама и јавним службама Републике Српске, Влада РС је донијела привремено одлуку на путу да заувијек ријеши овај проблем.

Наиме, како је саопштено из Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију, у зградама институција гдје посебно долази до изражаја вишак броја запослених, инсталираће се инстант кружни токови, на мјестима гдје се тај вишак запослених креће у паузама и већим дијелом радног времена – на раскрницама ходника, путевима до бифеа и ресторана.

– Овим је на сјајан начин ријешен проблем вишка запослених, нећемо морати никога да отпуштамо, а радници неће једни другима сметати у саобраћају кроз зграду – изјавио је министар рада и социјалне заштите Петар Ђокић, напомињићи како је ова креативна иновација смишљена и патентирана у Српској.

Како је саопштено, за пројекат су већ заинтересовни компанија М-тел и већина државних предузећа у РС.

 

 0 КОМЕНТАРА

  1. Konacno da se neko sjetio, dosadilo je bilo vise sudaranje po hodnicima sa komsijama iz Laktasa, neki su i napustili posao zbog toga :D, jos da se nadje nesto i za Zeljeznice RS, tamo je bas to problem ;).

    P.S. Zasto u drzavnim firmama nema seksa? Pa sve rodbina.B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *