Рибари, доставите годишњи извјештај Министарству

У складу са одредбама Закона о рибарству корисници рибарских подручја у Републици Српској, дужни су да доставе Министарству годишњи извјештај о свом раду. Ради лакшег прикупљања, праћења и анализе годишњих извјештаја, Министарство је израдило форму годишњег извјештаја који је потребно да се достави у писменој и електронској форми, а форма се налази на интернет страници […]

среда, јануар 12, 2011 / 18:24

У складу са одредбама Закона о рибарству корисници рибарских подручја у Републици Српској, дужни су да доставе Министарству годишњи извјештај о свом раду.

Ради лакшег прикупљања, праћења и анализе годишњих извјештаја, Министарство је израдило форму годишњег извјештаја који је потребно да се достави у писменој и електронској форми, а форма се налази на интернет страници Министарства.

Рок за достављање извјештаја Министарству је крај јануара 2011. године.

Министарство је са Спортско риболовним савезом Републике Српске, потписало Уговор о провођењу активности у области спортског и привредног риболова, којим су дефинисани послови Савеза, у наведеној области. Савез ће, између осталог, предузимати активности у вези са подјелом дозвола за спортски и привредни риболов корисницима рибарских подручја.

У Складу са одредбама Правилника о обрасцима, начину давања и коришћења дозволе за обављање привредног и спортског риболова („Службени гласник Републике Српске“ , бр. 29/10), Министарство ће да издаје дозволе, а дистрибуцију ће вршити посредством Савеза, само корисницима рибарских подручја, са којима Министарство има склопљен уговор о коришћењу рибарских подручја.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *