Резидентни представник УНДП посјетио министарство

Министар Жељка Цвијановић са сарaдницима разговарала је данас са замјеником резидентног представника УНДП БиХ Питером ван Рејсевелтом (Piter van Ruysseveldt). Овом приликом договорен је наставак сарадње као и облици техничке помоћи које УНДП у наредном периоду планира понудити министарствима у Влади Републике Српске. Током састанка разговрано је и о испуњавању обавеза Републике Српске БиХ у […]

среда, март 30, 2011 / 17:54

Министар Жељка Цвијановић са сарaдницима разговарала је данас са замјеником резидентног представника УНДП БиХ Питером ван Рејсевелтом (Piter van Ruysseveldt).

Овом приликом договорен је наставак сарадње као и облици техничке помоћи које УНДП у наредном периоду планира понудити министарствима у Влади Републике Српске.

Током састанка разговрано је и о испуњавању обавеза Републике Српске БиХ у процесу придруживања ЕУ и улози коју Република Српска има у том процесу.

Министар Жељка Цвијановић представила је нову организацију Министарства за економске односе и регионалну сарадњу према којој је у овом Министарству организован нови ресор за европске интеграције.

Учесници на састанку закључили су да ће у будућем периоду тежиште сарадње бити у процесу европских интеграција.

Састанку су присуствовали помоћник министра за европске интеграције Борис Тучић, помоћник министра за економску сарадњу Слободанка Дубравац, Арлет Стојановић, програмски менаџер за стратешко планирање и развој јавних политика УНДП –а и Горан Вукмир представник УНДП канцеларије у Бања Луци.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *