Рашо Нестеровић промотер кошаркашког кампа „Хипо 3 поинтс Јахорина 2013“

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука биће и ове године, једанаесту заредом, генерални спонзор кошаркашког кампа „Hypo Three Points“ (Хипо три поена). Лидија Жигић, извршни директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука, и Неђо Мацановић, предсједник Организационог одбора кошаркашког кампа „Hypo Three Points“, потписали су данас у Бањој Луци уговор о генералном спонзорству 12. Међународног кошаркашког кампа […]

понедељак, мај 27, 2013 / 21:49

Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука биће и ове године, једанаесту заредом, генерални спонзор кошаркашког кампа „Hypo Three Points“ (Хипо три поена).

Лидија Жигић, извршни директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука, и Неђо Мацановић, предсједник Организационог одбора кошаркашког кампа „Hypo Three Points“, потписали су данас у Бањој Луци уговор о генералном спонзорству 12. Међународног кошаркашког кампа „Hypo Three Points“ који се одржава на Јахорини од 28. јуна до 24. августа.

Кошаркашки камп « Hypo Three Points » данас је један од најбољих кошаркашких кампова у регији, јер обезбјеђује одличне услове за боравак, квалитетан стручни кадар те осмишљен програм рада са најмлађима базиран на квалитетним васпитно-образовним основама.

„Управо су то разлози због којих је Хипо банка једанаесту годину заредом уз овај камп те смо кроз квалитетну деценијску подршку показали да смо партнер на кога се може ослонити и рачунати на дуге стазе. Уједно, овогодишње генерално спонзорство кошаркашког кампа „Hypo Three Points“ долази у години одржавања „Евробаскета“ у Словенији, а наша Хипо Алпе Адриа групација је један од главних спонзора, а са њом и Хипо банка Бања Лука и Хипо Банка Мостар.“ изјавила је Лидија Жигић, извршни директор Хипо Алпе-Адриа-Банк а.д. Бања Лука.

Радослав „Рашо“ Нестеровић, прослављена европска и НБА кошаркашка звијезда, овогодишњи је званични промотер кошаркашког кампа „Hypo Three Points“ те је тим поводом дошао у Бању Луку како би учествовао на данашњој конференцији за новинаре. Уједно, Нестеровић је данас боравио и у улози амбасадора „Евробаскета 2013“, који се ове године одржава у Словенији од 04. до 22. септембра. „Желим да се захвалим организатору кампа на позиву, а Хипо банци што наставља подржавати овај камп, јер је у питању одличан пројекат, и то је прави пут којим ће дјеца са ових простора најквалитетније доћи до великих такмичења, и можда ће неко од њих заиграти и у НБА лиги.

Зоран Стевановић, спортски директор младих селекција КК „Партизан мт:с“, обратио се присутним новинарима и потврдио опредјељеност овог клуба да настави пружати партнерску подршку кампу.

У протеклој деценији кроз овај кошаркашки камп прошло је преко шест хиљада дјечака и дјевојчица из Босне и Херцеговине, земаља регије, као и дјеце из других европских држава.

„Ове године очекујемо долазак око 600 дјеце узраста од 6 до 16 година, који долазе из БиХ, Црне Горе, Србије, Македоније, Хрватске, Русије, Аустралије и Канаде. Захваљујући великој подршци Хипо банке и београдског „Партизан мт:с“, успјели смо кроз све ове године да задржимо квалитет и високе стандарде, а то потврђује и велик број пријава за овогодишње учешће на кампу.“, рекао је Неђо Мацановић, предсједник Организационог одбора кампа.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *