Рајко Васић се извинио свима које је увриједио

Посјетиоце блога Политички љетопис Рајка Васића шокирао је синоћњи кратак блог пост у коме се генерални секретар СНСД јавно извинио свима које је било када увриједио својим оштрим ријечима. – Осјећам дубоку потребу да се извиним свима које су моје тешке ријечи увриједиле. Нисам био свјестан колико изрази попут педер, надигуз, контејнераш… могу да повриједе […]

петак, април 1, 2011 / 09:04

Посјетиоце блога Политички љетопис Рајка Васића шокирао је синоћњи кратак блог пост у коме се генерални секретар СНСД јавно извинио свима које је било када увриједио својим оштрим ријечима.

– Осјећам дубоку потребу да се извиним свима које су моје тешке ријечи увриједиле. Нисам био свјестан колико изрази попут педер, надигуз, контејнераш… могу да повриједе људе. Мислио сам да могу промијенити стил политичког говора и да ће то људи прихватити и почети се изражавати сликовитије и занимљивије попут мене, али то ипак није могуће.

Извињавам се свима, било да су из Федерације или РС, било да су чланови СДП, ПДП, СДС, а нарочито онима са пчелом на грбу – стоји у кратком посту, који је за разлику од осталих био слободан за коментаре.

Како смо и ми, као и првих 279 коментатора посумњали да је неко хаковао Васићев блог, или да је, како су неки посумњали, отет, или подвргнут експерименту контроле људског ума, хитно смо позвали СНСД-овог генсека.

– Не, није ми ништа, добро сам, ја сам оставио поруку, и заиста се свима извињавам. Предложићу на сједници СНСД да Влада понуди свима надокнаду за душевну бол, ако је шта остало пара од продаје Телекома. Ако ми не вјерујете, дођите у просторије странке да видите да сам ја онај исти Рајко. Ако лажем дабогда Нинову награду никад не добио – више него искрено је завршио Васић. 0 КОМЕНТАРА

 1. Како добар фазон за 1.април 🙂

  Само, Њуз.нет то раде ноћас од 12, и то на сваких пола сата. Као размажени конзумент, типичан представник модерне цивилизације, хоћу да испратите тај темпо.

  А ако не успијете у томе, то значи да се борите против ветрењача и да вам није лако. Мораћу да вам уплаћујем мјесечне донације.

  (могу и ја да коментаришем 1.априла, најмањи проблем).

 2. Чуј почео, знаш ли ти откад ја радим за М:тел? Напад је најбоља одбрана 😉

  Него, шта је сад ово, чланови редакције првог априла пишу латиницом 😛

  Симићу, имаш право да одговориш на ово само глагољицом, сам си обећао.

 3. Е у ово не могу да повјерујем. Ово сте измислили. Не, нема шансе. Није то био Рајко. Ц. Категорички Ц!

 4. Хајде се кладимо да ће Васић сад послије овога да се јави добровољно да пише за Фронтал? Хаххаах

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *