Радончић се захвалио бирачима и прозвао ЦИК

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић захвалио је свим сарадницима за подршку у задњих неколико мјесеци, те свим грађанима БиХ који нису жалили труда да гласају. Радончић је вечерас у свом изборном штабу истакао да је срећан што је СББ био покретачка иновативна снага која је сву енергију покренула ка позитивној причи. "Морам […]

понедељак, октобар 4, 2010 / 20:53

Предсједник Савеза за бољу будућност БиХ Фахрудин Радончић захвалио је свим сарадницима за подршку у задњих неколико мјесеци, те свим грађанима БиХ који нису жалили труда да гласају.

Радончић је вечерас у свом изборном штабу истакао да је срећан што је СББ био покретачка иновативна снага која је сву енергију покренула ка позитивној причи.

"Морам изразити апсолутно задовољство изборним резултатом који спада у прворазредни, што се тиче нових странака у свијету. Сматрам то великим успјехом", рекао је Радончић.

Он се осврнуо на велики број неважећих листића, истакавши да од Централне изборне комисије очекује да због више од 60 000 неважећих гласова добро размотри цијелу ситуацију.

"Нису то одузети гласови мени, него од 60 000 људи. Нико нема право да грађанима одузима глас. Од ЦИК-а очекујем да нађе законите механизме како да се та ситуација поправи", додао је Радончић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *