Радончић: Изетбеговић неће зауставити правну државу

Политички мотивисана убиства морају бити разријешена и страх или притисак Бакира Изетбеговића у томе неће зауставити правну државу, саопштено је из кабинета министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића, поводом информације да је Изетбеговић поднио тужбу за клевету против њега. Радончић је навео да ће му бити задовољство да на суду понови констатације и изјаве свједока и […]

петак, јун 28, 2013 / 17:00

Политички мотивисана убиства морају бити разријешена и страх или притисак Бакира Изетбеговића у томе неће зауставити правну државу, саопштено је из кабинета министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића, поводом информације да је Изетбеговић поднио тужбу за клевету против њега.

Радончић је навео да ће му бити задовољство да на суду понови констатације и изјаве свједока и предочи документацију.

Члан Предсједништва БиХ Бакир Изетбеговић предао је Основном суду у Сарајеву тужбе због клевете против министра безбједности БиХ Фахрудина Радончића, "Аваз–рото преса" и "Вечерњег листа БХ".

Ове тужбе односе се на низ неистина и тешких оптужби које је на рачун Изетбеговића изрекао Радончић у својству министра безбједности, у интервјуу објављеном 18. маја у "Вечерњем листу", односно његовом подлисту "Обзор", саопштено је из Изетбеговићевог кабинета.

Посредством опуномоћених адвоката, Изетбеговић је поднио тужбу и против "Дневног аваза" због, како се наводи, серије клеветничких текстова.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *