Радници Агрокопа траже помоћ и од начелника Требиња

Предсједник Синдиката „Агрокопа“ Горан Фржовић потврдио је за портал ТребињеДанс.com да радницима нису исплаћене четири плате, три до 12 топлих оброка, радни стаж двије до четири године, те да се члановима синдиката од плате одбија чланарина, али да се новац не уплаћује на рачуне синдиката. "Обраћали смо се директору Невенку Кувачу, али нам је рекао […]

понедељак, децембар 5, 2011 / 20:36

Предсједник Синдиката „Агрокопа“ Горан Фржовић потврдио је за портал ТребињеДанс.com да радницима нису исплаћене четири плате, три до 12 топлих оброка, радни стаж двије до четири године, те да се члановима синдиката од плате одбија чланарина, али да се новац не уплаћује на рачуне синдиката.

"Обраћали смо се директору Невенку Кувачу, али нам је рекао да, за сада, не види рјешење за превазилажење кризе, због чега смо одлучили да се за помоћ обратимо начелнику општине Доброславу Ћуку", каже Фржовић.

Он каже да су се данас испред Управне зграде "Агрокопа" окупили и сезонски радници који траже исплату дијела зараде од овогодишње бербе, али им се нико ни послије три сата чекања по великој хладноћи није обратио.

Предузећу су због дуговања искључени струја, вода и телефони. Радници тврде да су дуговања предузећа око четири милиона КМ. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *