Радмановић у посјети Мађарској

САРАЈЕВО – Предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић почиње данас дводневну званичну посјету Мађарској, гдје ће се састати са руководством те земље. Радмановић ће разговарати са мађарским предсједником Шмитом Палом и са предсједником парламента Ласлом Ковером. Превиђено је да Радмановић посјети Српску основну школу и Гимназију "Никола Тесла" у Будимпешти, те обиђе стари град Сентандреју, најављено […]

четвртак, април 14, 2011 / 10:00

САРАЈЕВО – Предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић почиње данас дводневну званичну посјету Мађарској, гдје ће се састати са руководством те земље.

Радмановић ће разговарати са мађарским предсједником Шмитом Палом и са предсједником парламента Ласлом Ковером. Превиђено је да Радмановић посјети Српску основну школу и Гимназију "Никола Тесла" у Будимпешти, те обиђе стари град Сентандреју, најављено је из Предсједништва БиХ.

Свечани дочек Радмановићу биће уприличен у 14.00 часова на Тргу Светог Георгија у Будимпешти, а састанак са Палом предвиђен је за 14.30 часова.0 КОМЕНТАРА

  1. Lijepo bogami.Osvjetlaće nam obraz: poznavanjem stranih jezika, rječitošću ,poznavanjem politike, ekonomije, privrede, finansija, sociologije , filozofije, kulture… aman, svega. Pozvali su u goste svestranu ličnost, i nada sve, humanističko-moralno-socijalno osviještenu.
    Dragi Mađari, iskoristite priliku koja vam se pružila, pa iskoristite njegov dolazak na najbolji mogući način.Neka vam održi predavanja na fakultetima , u akademiji, u skupštini i vladi, kako biste nešto naučili.
    Da vam kaže kako da postanete najbolji u okruženju, i šire, kako da se borite protiv ekonomske krize, kako se boriti protiv kriminala, korupcije i nepotizma, kako se voli svoj narod… On to sve ima u malom prstu!

  2. лицимур ће да разговара што Мађарска нема море…а заузврат нек му ђурчањи пренесе искуства око уличних борби против народног бунта!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *