Радмановић са Првановом сутра о напретку БиХ у процесу евроатлантских интеграција

Предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић и бугарски предсједник Георги Прванов разговараће сутра у Софији о напретку БиХ у процесу евроатлантских интеграција, те размијенити мишљења о стању у југоисточној Европи и другим међународним питањима од узајамног итереса. Радмановић и Прванов анализираће досадашње билатералне односе БиХ и Бугарске и размотрити нове могућности њиховог даљег развоја, саопштено је […]

недеља, април 3, 2011 / 14:35

Предсједавајући Предсједништва БиХ Небојша Радмановић и бугарски предсједник Георги Прванов разговараће сутра у Софији о напретку БиХ у процесу евроатлантских интеграција, те размијенити мишљења о стању у југоисточној Европи и другим међународним питањима од узајамног итереса.

Радмановић и Прванов анализираће досадашње билатералне односе БиХ и Бугарске и размотрити нове могућности њиховог даљег развоја, саопштено је из Секретаријата за информисање бугарског предсједника.

Након састанка предвиђена је конференција за новинаре.

Предсједавајући Предсједништва БиХ састаће се сутра и са бугарским премијером Бојком Борисовим и замјеником предсједника Народног собрања Анастасом Анастасовим.

У уторак, другог дана радне посјете Бугарској, Радмановић ће посјетити манастир Бачковски и стари град Пловдив.

Предсједавајући Предсједништва БиХ путује у Бугарску на позив Прванова, а церемонија свечаног дочека биће одржана на Тргу светог Александра Невског. Радмановић ће, након свечаног дочека, положити вијенац на Споменик незнаном војнику.

Радмановић је у својству предсједавајућег Предсједништва БиХ у Софији боравио и прије двије године, када је учествовао у раду енергетског самита "Природни гас за Европу – сигурност и партнерство".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *