Путин предсједнички кандидат Јединствене Русије

Руска, владајућа, политичка партија Јединствена Русија предложила је Владимира Путина за предсједничког кандидата на изборима 4. марта. На другом дијелу предизборног конгреса Јединствене Русије (ЈР), који се данас одржава у Москви, највећа руска партија озваничиће кандидатуру премијера Владимира Путина за предсједничке изборе који ће бити одржани 4. марта идуће године. Поред неколико хиљада делегата, укључујући […]

недеља, новембар 27, 2011 / 13:52

Руска, владајућа, политичка партија Јединствена Русија предложила је Владимира Путина за предсједничког кандидата на изборима 4. марта.

На другом дијелу предизборног конгреса Јединствене Русије (ЈР), који се данас одржава у Москви, највећа руска партија озваничиће кандидатуру премијера Владимира Путина за предсједничке изборе који ће бити одржани 4. марта идуће године.

Поред неколико хиљада делегата, укључујући и представнике Сверуског народног фронта, конгресу ЈР присутвоваће и 25 делегација из иностранства и више стотина акредитованих новинара.

Врховни и Генерални савјет партије ЈР већ су јутрос засједали и донијели једногласну одлуку да Путин буде предложен за будућег предсједничког кандидата, чиме су испуњени сви предуслови да одлука буде озваничена на данашњем конгресу.

Први дио партијског конгреса одржан је 24. септембра, када је предсједник Дмитриј Медведев предложио Путина за кандидата на предсједничким изборима и сам прихватио да предводи изборну листу ЈР на парламентарним изборима који су заказани за 4. децембар.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *