Први српски Фијат сишао са траке у Крагујевцу

Представници државног врха Србије присуствовали су данас у Крагујевцу силаску са траке првог модела „Л0“ италијанског Фијата произведеног у Крагујевцу. Нови модел се и даље држи у тајности, а требало би да јавности буде представљен на предстојећем Салону аутомобила у Женеви. Према неким незваничним информацијама, изглед "српског" Фијата је најближи дизајну који је направио специјализовани […]

уторак, децембар 13, 2011 / 19:17

Представници државног врха Србије присуствовали су данас у Крагујевцу силаску са траке првог модела „Л0“ италијанског Фијата произведеног у Крагујевцу.

Нови модел се и даље држи у тајности, а требало би да јавности буде представљен на предстојећем Салону аутомобила у Женеви.

Према неким незваничним информацијама, изглед "српског" Фијата је најближи дизајну који је направио специјализовани милански аутомобилски часопис "Четири тачка". Предњи дио подсјећа на „тополино", а кров на „мини морис".

У продаји ће се наћи у другој половини наредне године, а незванично се може чути да ће коштати око 14.000 евра.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *