Проституција у хотелу \’\’Талија\’\’

Специјално тужилаштво РС у наставку акције „Кубикус“ ухапсило је Миодрага Регодића (35) званог Мики из Сремске Митровице осумњиченог за посредовање и навођење на проституцију. Регодић је као рецепционар хотела Талија, омогућавао проституткама и њиховим муштеријама да неометано обављају "посао" у собама овог хотела, без страха да ће бити откривени. "Принцип је био сљедећи. Када би […]

среда, октобар 10, 2012 / 12:48

Специјално тужилаштво РС у наставку акције „Кубикус“ ухапсило је Миодрага Регодића (35) званог Мики из Сремске Митровице осумњиченог за посредовање и навођење на проституцију.

Регодић је као рецепционар хотела Талија, омогућавао проституткама и њиховим муштеријама да неометано обављају "посао" у собама овог хотела, без страха да ће бити откривени.

"Принцип је био сљедећи. Када би се у неком елитнијем локалу појавио бизнисмен или неко други, обратио би се одређеној особи која би га упутила у хотел ‘Талија’ у центру Бањалуке. Тамо би га чекао кључ од собе у коју би се након уласка муштерије, појавила и проститутка. Услуге су пружале углавном дјевојке из Бањалуке, међу којима има и студентица", објаснио је извор ‘Независних’ близак истрази.

Додаје како су дјевојке добровољно ‘радиле’ и зарађивале пристојну плату која им је омогућила да се одјевају лускузније од вршњакиња.

"Ради се о обичним цурама које се свакодневно крећу по граду и никада се на први поглед не би рекло да ноћу раде као простутке", навео је извор близак истрази.

Додао је како је ухапшени Регодић, инач рођак Ђурађа Регодића, власника ‘Талије’, шест година био запослен у хотелу. За Регодића је затражен притвор.

У хотелу ‘Талија’ данас су кратко одговорили да немају коментара, нити су хтјели позвати власника како би коментарисао да ли је знао шта се дешава у собама његовог хотела у ситним сатима.0 КОМЕНТАРА

 1. Да опросте присутни, јебу се за гардеробу и џепарац.. није ту проблем један Регодић- наћи ће курва другог Регодића.. Проблем је у моралној пропасти изазваној дугогодишњим и систематским тровањем нације. Ако већ хапсе- што неко не ухапси Дару Бубамару, Жељка Митровића, Сашу Поповића, итд, итд- та „српска елита“ нас је довела до стања свијести у којем малољетнице продају тијело по јефтиним хотелима за тиграсти мињак или златну штиклу 15-ку..

 2. Herc, eto tako, pomislio sam da bi tzv. sindikat trebalo da štiti i seksualne radnice.

  Ranka, Ćurguz i Rakulj po nekom neobičnom pravilu nestanu sa scene nekih 45 dana pred izbore, pa onda nakon izbora ponovo počnu da bleje. Mada, Ćurguz se ovaj put izgubio na malo duži period.

  Lijep pozdrav

 3. Ma ima jedan drugi stakleni objekat gdje vlada jos veca prostitucija ( da prostite j… ko k… s…..)., tako da neke referentice vec sa nepunih 27 imaju kao samice i stan i auto a boga mi i dijete…

 4. inspektor, 10.10.2012. 19:38:05

  А доприноси за здравство и пензију!?

  immortal, 10.10.2012. 22:15:48

  Ја предлажем да се у оквиру синдикалне организације организује грански синдикат за раднике у проституцији, имам већ кандидата за руководиоца! 😉

  Нека људи, шта сте напали, нека секса, нека дјеце, као да је битно чија су!!! 😉

  http://www.youtube.com/watch?v=r4p8qxGbpOk

  Боље и то него да убијају около! 😀

 5. Sasa i prijedor, vi ste totalno u zabludi. U toj zgradi nema seksa ni pod razno jer bi to incest. Iz istih razloga seksa nema ni u opštini kao ni u javnim preduzećima. Jebote, ovaj naš mile dokite ko neki kinez, 40.000 bližih i daljih rođaka i kumova.

 6. Mene brine nešto sasvim drugo. Nedavno samo boravio u inkriminasonom hotelu i uopšte nisam ponuđen! To znači da nisam biznismen, niti poslovan čovjek, što znači da sam nevrijedan pažnje. UH!B-)

 7. Шта се ишчуђавамо, па хотели и хостели, који ничу ко печурке после кише, се због те намјене и отварају, а не што се очекује поплава туриста у тѕв. град љепотицу.

  У овој „селендри“ свако свакога познаје, ко се чиме бави,ко се с ким дружи, пије кафу…а сад као нешто ново откривено…да није жалосно било би смешно.

  „Моја роба мој дућан, коме хоћу томе дам“.
  Само напред, ко изађе са овом паролом на следеће изборе, победник је.

 8. rakovic, 11.10.2012. 09:51:13

  Јеси ти друже искао!? B-)

  Bože pomozi, 11.10.2012. 09:53:22

  Дахтало!? Запитај се на каквим остацима тјелесних флуида си спавао!? И кажу гриње опасне… 😀

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *