Производ из Србије у хрватским дућанима!

Компанија „Неопланта” саопштила је данас да је потписала уговор са највећим малопродајним ланцем у Хрватској „Конзумом” и да су први производи новосадске фирме већ стигли у Хрватску. „Пателина” паштете и „Прего” готова јела су већ на полицама више од 800 маркета, супермаркета, али и Велпро центара „Конзума”. „Неопланта” очекује одличне резултате продаје, јер су „Прего” […]

понедељак, мај 2, 2011 / 19:46

Компанија „Неопланта” саопштила је данас да је потписала уговор са највећим малопродајним ланцем у Хрватској „Конзумом” и да су први производи новосадске фирме већ стигли у Хрватску.

„Пателина” паштете и „Прего” готова јела су већ на полицама више од 800 маркета, супермаркета, али и Велпро центара „Конзума”.

„Неопланта” очекује одличне резултате продаје, јер су „Прего” готова јела за разлику од сличних производа других компанија, који су у конзервама, тренутно једина на хрватском тржишту упакована у алуминијумску фолију.

„Неопланта” ће се максимално посветити активностима које је очекују у Хрватској, нарочито када се ради о „Пателина” паштети будући да у категорији тог артикла планира у наредне три године у сусједној држави оствари тржишни удио од најмање пет одсто.

Производи „Неопланте” су до сада присутни, поред домаћег, и на тржиштима Црне Горе, Босне и Херцеговине и Македоније.

Компанија је недавно добила одобрење да месо и месне производе извози у Царинску Унију Русије, Бјелорусије и Казахстана, наведено је у саопштењу.0 КОМЕНТАРА

  1. Kazahstan i Hrvatska….Borat i Franjo bi bili ponosni…
    Anja,upravo suprotno.Oni misle da su Hrvati pametni.
    Hrvati SU budale i radije ce kupovati Njemacki radioaktivni med,nego Srpski koji nije.
    Usput.U novohrvatskom,prefiks “Srpski“,znaci radioaktivno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *