Продат најскупљи стан у Њујорку

Кћерка једног руског тајкуна оборила је рекорд на тржишту некретнина у Њујорку куповином стана на Менхетну за 88 милиона долара, пише часопис Форбс. Јекатарина Риболовљева, кћерка руског милијардера Дмитрија Риболовљева, платила је у цјелости тражену суму за вишесобни стан у Западном Централ парку, наводи лист, додајући да је тиме поставила нови рекорд у граду познат […]

среда, децембар 21, 2011 / 08:01

Кћерка једног руског тајкуна оборила је рекорд на тржишту некретнина у Њујорку куповином стана на Менхетну за 88 милиона долара, пише часопис Форбс.

Јекатарина Риболовљева, кћерка руског милијардера Дмитрија Риболовљева, платила је у цјелости тражену суму за вишесобни стан у Западном Централ парку, наводи лист, додајући да је тиме поставила нови рекорд у граду познат по папреним цијенама некретнина.

Представник за штампу 22-годишње Рускиње изјавио је да она тренутно студира у Америци и да планира да буде у стану приликом посјета Њујорку.

Јекатарина, иначе, има сталну адресу у Монаку, а последњих 15 година је живјела између ове мале кнежевине и Швајцарске. Риболовљев, који је стекао своје огромно богатство током пост-совјетске приватизације, тренутно је 93. на Форбсовој листи најбогатијих људи на свијету.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *