Приватни хелиодром за Додика у Бакинцима?!

Мјештани Бакинаца увелико се хвале новим подвигом њиховог вође Милорада Додика. Круже ли селом непровјерене гласине, или је истина да Предсједник РС планира изградњу властитог хелиодрома гдје би слијетали његови приватни хеликоптери и којекаква чуда? Није сигурно да ли ће Миле неимар то заиста урадити. Али једно јесте сигурно- ми ћемо то финансирати(као и све). Како […]

недеља, мај 1, 2011 / 19:46

Мјештани Бакинаца увелико се хвале новим подвигом њиховог вође Милорада Додика.
Круже ли селом непровјерене гласине, или је истина да Предсједник РС планира изградњу властитог хелиодрома гдје би слијетали његови приватни хеликоптери и којекаква чуда?

Није сигурно да ли ће Миле неимар то заиста урадити. Али једно јесте сигурно- ми ћемо то финансирати(као и све). Како колају информације- Предсједник је купио још који дунум земље да се то изгради.

Златна земља?

Је ли та земља у Бакинцима заиста златна, или то ове наше политичаре тресе златна грозница? Није ни важно колико ће то да кошта, Додик само жели да заврши своју скромну колекцију  ‘Бакиначки кањон- Гранд кањон’!

Зар није лијепо видјети како је домаћин човјек уредио то мало земљице што има?

Не знамо како то изгледа јер имање осигуравају Додикови приватни заштитари, тако да му је немогуће ненајављено приближавање или пролазак, а свако пролажење аутомобила завршава се записивањем и провјером регистарских таблица након чега слиједе информативни разговори.

Једино да бициклом одемо до комшије и да фотографишемо љепоту наше државе.

Голема кућа у француском стилу, бунгалови и базен. На истом имању Додик је дао саградити велико умјетно језеро у којем узгаја рибу. Имање се угрубо процјењује на око три милиона. Додик тврди да имање није његово већ његовог брата који држи кафану у дворани Кошаркашког клуба Игокеа у Александровцу.

Е, сад се сјетих да ми треба лијепа позадина да ставим у кутију испод пилића!  Неће ни пипе свашта!

Док ми киселимо ноге у лавору, око нас ће да круже……Комарци, Муве, Лопови!0 КОМЕНТАРА

  1. Што се нико не потписа на ово!? Па Фронтал, не спуштај се на ниво Фокуса и сличних.. ццц…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *