Представници НДС саслушали становнике Лазарева

Синоћ је у Бања Луци, у мјесној заједници Лазарево, одржан састанак представника Народне демократске са грађанима Лазарева. Састанку је присуствовао велики број грађана ове мјесне заједнице, као и представници Народне демократске странке и одборници у Скупштини Града Бања Лука. На састанку су размотрени проблеми са којима се сусрећу грађани у овој бањалучкој мјесној заједници, а […]

четвртак, децембар 22, 2011 / 18:24

Синоћ је у Бања Луци, у мјесној заједници Лазарево, одржан састанак представника Народне демократске са грађанима Лазарева. Састанку је присуствовао велики број грађана ове мјесне заједнице, као и представници Народне демократске странке и одборници у Скупштини Града Бања Лука.

На састанку су размотрени проблеми са којима се сусрећу грађани у овој бањалучкој мјесној заједници, а са посебним освртом на проблеме бањалучке привреде.

Грађани су исказали своје незадовољство катастрофалним стањем у које се налази привреда Бања Луке, као и са стањем у некада великим и узорним бањалучким колективима, а који се налазе на подручју ове мјесне заједнице као што је ТАС Јелшинград, саопштено је из НДС.

“Такође, је наглашено да је срамота да на подручју Лазарева нема дјечијег обданишта, а ово је једна од највећих мјесних заједница у Бања Луци са великим бројем становника млађе старосне доби и великим бројем дјеце предшколског узраста,“ стоји у саопштењу.

Поред ових проблема посебно су истакнути и проблеми око рјешавања питања барака изграђених послије земљотреса 1969. године, уређење приобалног подручја око ријеке Врбас, уређење старе пијаце код основне школе “Борислав Станковић“, изградња нове средње школе јер је постојећа Грађевинска школа у катастрофалном стању, изградња пасареле преко пруге, легализација објеката инфраструктуре итд.

“НДС ће и у наредном периоду одржавати директан контакт са грађанима Бања Луке и о њиховим проблемима адекватно информисати јавност“, стоји на крају саопштења.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *