Предсједника СНС РС ће дати суд

Питање предсједника Српске напредне странке (СНС) у Републици Српској (РС) рјешава се на суду, а до краја јуна требало би да буде одржана страначка скупштина на којој би био изабран предсједник, изјавио је данас хаџи-Јован Митровић. Он је рекао новинарима да је то договорено у недавним разговорима које су он и Адам Шукало, који је […]

понедељак, април 18, 2011 / 15:28

Питање предсједника Српске напредне странке (СНС) у Републици Српској (РС) рјешава се на суду, а до краја јуна требало би да буде одржана страначка скупштина на којој би био изабран предсједник, изјавио је данас хаџи-Јован Митровић.

Он је рекао новинарима да је то договорено у недавним разговорима које су он и Адам Шукало, који је у судском регистру уписан као предсједник напредњака у РС, имали са лидером СНС-а у Србији Томиславом Николићем о фунционисању странке и превазлажењу несугласица у овој политичкој партији.

Шукало је истакао да је током разговора са Николићем констатовано да је заједнички интерес да странка ради јединствено и да су ријешени сви неспоразуми и недоумице у вези са функцинисањем странке.

Он је истакао да ће у наредном периоду СНС радити на јачању и отварању странке према другима, те наставку разговора са опозиционим партијама о укрупњавању политичке сцене, уједно апелујући и на СДС да се придружи разговорима опозиције.

Митровића је за пресједника СНС-а недавно изабрао Главни одбор странке, док је Шукало, изабран за пресједника у мају прошле године и уписан у суду као предсједник СНС-а, оспорио валидност тог избора.0 КОМЕНТАРА

  1. каква опозициона снага… ово је врхунуац опозиционог дјеловања. Опозиционар си у странци ( противиш се руководству странке ) која је опозиција унутар опозиције. Већ видим ко ће скинути СНСД. Ајте и ви одмах на штрајк глађу и жеђу.

  2. „Митровића је за пресједника СНС-а недавно изабрао Главни одбор странке“

    Није га изабрао ГО већ Скупштина. И изабран је легалним путем, што ће и Суд потврдити 100%.

  3. sud je juce poslao dopis hadzijama da nisu postupili u skaldu sa statutom stranke i da od upisa jovana u sudski registar nema nista. sad kad vide i jovan i sukalo da su „usrali motku“ poceli su da se mire. ovo je sprdacina od stranke.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *