Православни геџет-молитвеник

Објављена је нова апликација „Православни молитвеник“ за „ајфон“ и „андроид“, која садржи молитве на руском и старословенском језику. Апликација садржи јутарње и вечерње молитве, као и молитве које се читају пред Свето причешће. У јутарњим часовима аутоматски се прикажу јутарње, а увече вечерње молитве. Апликација је доступна на Ап Стор и Андроид Маркет под кључним […]

петак, децембар 23, 2011 / 20:14

Објављена је нова апликација „Православни молитвеник“ за „ајфон“ и „андроид“, која садржи молитве на руском и старословенском језику.

Апликација садржи јутарње и вечерње молитве, као и молитве које се читају пред Свето причешће. У јутарњим часовима аутоматски се прикажу јутарње, а увече вечерње молитве.

Апликација је доступна на Ап Стор и Андроид Маркет под кључним ријечима "Молитвеник православни" и потпуно је бесплатна, преноси радио Архиепископије београдско-карловачке "Слово љубве".

Тренутно су за преузимање и коришћење доступне обје верзије – за "android": https://market.android.com/details?id=com.onair.prayerbook i za "ajfon": http://itunes.apple.com/ru/app//id490601793.

Нову апликацију створио је тим програмера уз помоћ портала www.православие.ру.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *