Позив студентима да пишу за МАСТЕР

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) позива заинтересоване студенте да се пријаве за рад на припреми четвртог броја студентског часописа „МАСТЕР“ (Магазин академске, студентске, тематике, едукације и разоноде), Сви који су заинтересовани да пишу о  темама: реформа високог образовања, студентски стандард, спорт и уметност на универзитету, културно-забавни  садржаји за студенте и друге теме  у […]

недеља, март 27, 2011 / 14:35

Студентска организација Универзитета у Бањој Луци (СОБЛ) позива заинтересоване студенте да се пријаве за рад на припреми четвртог броја студентског часописа „МАСТЕР“ (Магазин академске, студентске, тематике, едукације и разоноде),

Сви који су заинтересовани да пишу о  темама: реформа високог образовања, студентски стандард, спорт и уметност на универзитету, културно-забавни  садржаји за студенте и друге теме  у вези живота студената треба да се јаве до 10.04.2011. године  путем електронске поште на Е-mail: master@sobl.rs.sr.

Први  број МАСТЕР-а , односно јануарско- фебруарско издање  изашао је 11. јануара 2010. године,  други број (издање јул-октобар) изашао је 10. јула 2010. године, а трећи број (издање за фебруар-април) изашао је 15. фебруара 2011. године. Тираж МАСТЕР-а је 2000 примјерака. Сва три  броја наишли су на велико интересовање студената и наставног особља Универзитета у Бањој Луци.

Намјера СОБЛ-а је да овај магазин буде отворен за што већи број заинтересованих студената.

Пројекат издавања студентског часописа "МАСТЕР", има за циљ стицање практичних искустава студената у новинарском раду и испољавање креативних вјештина, те информисање студената о актуелним питањима из области високоог образовања, студентског стандарда и студентских активности.

0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *