Повреда зауставила Нолета

Новак Ђоковић је, после пораза у полуфиналу турнира у Базелу, рекао да се нада да ће моћи да игра на Мастерсу у Паризу, али и да осјећа јаке болове. Најбољи тенисер свијета поражен је од Кеија Нишикорија у три сета 2:6, 7:6, 6:0, а током већег дијела меча мучио се приликом сервиса због повреде рамена. […]

субота, новембар 5, 2011 / 20:13

Новак Ђоковић је, после пораза у полуфиналу турнира у Базелу, рекао да се нада да ће моћи да игра на Мастерсу у Паризу, али и да осјећа јаке болове.

Најбољи тенисер свијета поражен је од Кеија Нишикорија у три сета 2:6, 7:6, 6:0, а током већег дијела меча мучио се приликом сервиса због повреде рамена.

„Моје раме је веома лоше, не желим ни да говорим о трећем сету. Осећам болове у целом телу, али се надам да ћу моћи да играм у Паризу“, рекао је Ђоковић.

Први рекет свијета је, ипак, додао да ће морати да мирује неколико дана, а турнир серије 1000 у Паризу почиње већ у понедељак.

“Не верујем да ћу моћи да тренирам наредних неколико дана. Данас сам једва успевао да сервирам”, изјавио је Ђоковић.

Српски тенисер је прије турнира у Базелу имао шестонедељну паузу због повреде леђа коју је задобио још на УС Опену, а обновио у полуфиналу Дејвис купа против Аргентине. 0 КОМЕНТАРА

  1. Ђе ти је Рогерова слика на аватару дркаЂијо?:D Забољела и тебе десница јуначка од фирцања,а оЋи испале пиљећи у лепог Педерера???

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *