Потврђено: Борац без лиценце, клуб најављује иступање из лиге

Бањалучки Борац остао без лиценце за евро-такмичења, у Европу ће Жељезничар, Сарајево, Широки Бријег и Зрињски! На данашњој сједници Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ усвојена је информација Другостепене комисије за лиценцирање ФСБиХ којом су лиценце за евро такмичења добили шампионБиХ Жељезничар, вицешмапион Сарајево, побједник Купа БиХ Широки Бријег и осмопласирана екипа на табели, Зрињски, чиме […]

уторак, мај 28, 2013 / 16:52

Бањалучки Борац остао без лиценце за евро-такмичења, у Европу ће Жељезничар, Сарајево, Широки Бријег и Зрињски!

На данашњој сједници Извршног одбора Фудбалског савеза БиХ усвојена је информација Другостепене комисије за лиценцирање ФСБиХ којом су лиценце за евро такмичења добили шампионБиХ Жељезничар, вицешмапион Сарајево, побједник Купа БиХ Широки Бријег и осмопласирана екипа на табели, Зрињски, чиме је Борац остао без Европе.

Одлука је саопштена челницима Борца телефоном и послана поштом, а Бањалучани ће сутра у 15.30 часова одржати ванредну сједницу Управног одбора на којој ће једина тачка дневног реда бити одлука да Борац не добије лиценцу, речено је МОНДУ у ФК Борац.
На сутрашњој сједници управа Борца донијеће одлуку о наредним потезима, а у клубу из Платонове најавили су да ће врло вјероватно иступити из Премијер лиге БиХ и упутити жалбу у УЕФА.

Бањалучани су огорчени јер су изборили треће мјесто на табели и пласман у евро-такмичења, а на крају су остали без пласмана у европска такмичења. У ФК Борац истичу да су због кашњења у предаји финансијске документације о рјешавању заосталих дуговања могли бити новчано кажњени, али да то никако није разлог д аостану без евро-лиценце.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *