Пост-фестум демократија у Ираку: Двоје мртвих – девет рањених

У неколико бомбашких напада у сјеверном и централном дијелу Ирака погинула су два, а рањено је девет лица, саопштила је данас ирачка полиција, преноси кинеска новинска агенција Синхуа. У саопштењу се наводи да су од експлозије бомбе, постављене крај пута и активиране недалеко од полицијске патроле у граду Хавиџи удаљеном око 200 километара сјеверно од […]

субота, децембар 24, 2011 / 21:41

У неколико бомбашких напада у сјеверном и централном дијелу Ирака погинула су два, а рањено је девет лица, саопштила је данас ирачка полиција, преноси кинеска новинска агенција Синхуа.

У саопштењу се наводи да су од експлозије бомбе, постављене крај пута и активиране недалеко од полицијске патроле у граду Хавиџи удаљеном око 200 километара сјеверно од Багдада, погинула два а рањена четири полицајца.

Од експлозије "љепљиве бомбе" постављене на аутомобил у граду Киркуку на сјеверу Ирака повријеђена је једна особа.

Локални полицијски извор рекао је да је недалеко од града Дуџаила, удаљеног око 60 километара сјеверно од Багдада, активирана бомба у непосредној близини локомотиве воза, а да је од експлозије повријеђен машиновођа.

Бомба постављена крај пута активирана је недалеко од групе грађевинских радника у граду Гарма удаљеног око 50 километара западно од Багдада при чему су повријеђене три особе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *