Породични напад на полицију

Припадници Полицијске станице Фоча ухапсили су оца и сина, чији су иницијали Г. И. и Ж. И, због физичког напада на полицајца у току обављања службене дужности. Полицијској станици Фоча јуче је пријављено да је у Угоститељском објекту "Ескулап", у власништву Г. И, дошло до туче између неколико лица. Одмах након пријаве, полицајци су изашли […]

среда, април 27, 2011 / 12:16

Припадници Полицијске станице Фоча ухапсили су оца и сина, чији су иницијали Г. И. и Ж. И, због физичког напада на полицајца у току обављања службене дужности.

Полицијској станици Фоча јуче је пријављено да је у Угоститељском објекту "Ескулап", у власништву Г. И, дошло до туче између неколико лица.

Одмах након пријаве, полицајци су изашли на лице мјеста гдје их је вербално а затим и физички напао Ж. И, син власника тог објекта. Након што је Ж. И. песницом у главу ударио полицајца, а заједно са оцем га је оборио на под.

Припадници Јединице за подршку ухапсили су нападаче и привели их у службене просторије, а оперативним радом утврђено је у наведеном објекту дошло до туче коју су изазвала лица са иницијалима Д. Т. и С. В.

Центар јавне безбједности (ЦЈБ) Источно Сарајево саопштио је да је у току предузимање потребних мјера и радњи на расвјетљавању наведеног кривичног дјела.

Полицијској станици Соколац пријављено је из "Електродистрибуције" Пале да је у мјесту Подроманија дошло до искључења 10 киловолтног далековода Соколац – Унис.

Према пријави, непозната лица су након искључења далековода неовлаштено извршила прикључење на електро мрежу трафо-станице "Караван – Јахорина – Инвест", власништво Б. Ч, коју су радници "Електродистрибуције" 21. априла искључена са мреже потрошача.

По овлаштењу дежурног тужиоца криминалистичка полиција извршила је увиђај са радницима "Електродистрибуције" .

Оперативним радом на терену дошли су до сазнања да се у везу са извршењем овог кривичног дјела могу довести лица иницијала С. С, З. П, Ж. О. и Ж. Ђ, који су настањени у Сокоцу.

Они су током узимања изјава негирали умијешаност у извршење дјела. У току је предузимање потребних мјера и радњи на идентификацији починилаца, те расвјетљавању и документовању овог кривичног дјела.

Радници полиције контролисали су 188 возила и возача, поднијели четири захтјева за покретање прекршајног поступка, уручили 123 прекршајна налога, легитимисали 24 лица, те из саобраћаја искључили четири возача због управљања возилом под утицајем алкохола и три возила ради истека регистрације.0 КОМЕНТАРА

  1. „према пријави, непозната лица су након искључења далековода неовлаштено извршила прикључење на електро мрежу трафо-станице „Караван – Јахорина – Инвест“, власништво Б. Ч, коју су радници „Електродистрибуције“ 21. априла искључена са мреже потрошача.“

    хахаха..додиков кримос, крадљивац струје, јбт држава и референдум нек иде све у пм. треба на референдуму поставити питање да ли се смије искључивати струја ако си додиков кум!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *