Помоћ Јапану из Сребренице

СРЕБРЕНИЦА – Волонтери Општинске организације Црвеног крста из Сребренице данас су на неколико пунктова у граду прикупљали новчану помоћ за народ Јапана погођен земљотресом и цунамијем.  Иницијатор ове хуманитарне акције назване "Народ Сребренице народу Јапана" јесте општина Сребреница. Секретар сребреничког Црвеног крста Снежана Симеунчевић рекла је да ће сав новац прикупљен у овој акцији бити […]

петак, април 15, 2011 / 18:00

СРЕБРЕНИЦА – Волонтери Општинске организације Црвеног крста из Сребренице данас су на неколико пунктова у граду прикупљали новчану помоћ за народ Јапана погођен земљотресом и цунамијем.

 Иницијатор ове хуманитарне акције назване "Народ Сребренице народу Јапана" јесте општина Сребреница.

Секретар сребреничког Црвеног крста Снежана Симеунчевић рекла је да ће сав новац прикупљен у овој акцији бити уплаћен на жиро-рачун отворен за прикупљање помоћи народу Јапана.

Она је нагласила да су организатори акције свјесни да прикупљена помоћ неће значити много у материјалном смислу, али да представља осјећај захвалности Сребреничана за помоћ коју је Јапан годинама пружао становницима ове општине.

Симеунчевићева је најавила да ће сличне акције наредних дана бити организоване у сребреничким школама и мјесним заједницама, а у њих ће бити укључене невладине организације и јавне установе.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *