Полиција РС избавља српске посланике из парламента БиХ?

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић упутио је припаднике Специјалне јединице полиције у Српско Сарајево због дешавања око зграде заједничких институција у Сарајеву и евентуалне потребе евакуације представника из Републике Српске у парлементу БиХ и Савјету министара БиХ. Министар Јовичић је ову одлуку донио по наредби предсједника Републике Српске Милорада Додика и предсједника Владе […]

четвртак, јун 6, 2013 / 15:29

Министар унутрашњих послова Републике Српске Радислав Јовичић упутио је припаднике Специјалне јединице полиције у Српско Сарајево због дешавања око зграде заједничких институција у Сарајеву и евентуалне потребе евакуације представника из Републике Српске у парлементу БиХ и Савјету министара БиХ.

Министар Јовичић је ову одлуку донио по наредби предсједника Републике Српске Милорада Додика и предсједника Владе Републике Српске Жељке Цвијановић.

Јовичић је изјавио Срни да су у стању приправности и припадници јединице за подршку Центра јавне безбједности Српско Сарајево.

"Ситуацију ћемо пратити и даље", нагласио је министар унутрашњих послова Српске.

Испред зграде институција БиХ на Маријин двору у Сарајеву јуче су почели протести грађана због неиздавања јединственог матичног броја грађана на подручју Федерације БиХ.0 КОМЕНТАРА

 1. Хех..одакле ћеш пратити ситуацију министре курчев? Кога то ви масирате са овим небулозама?

 2. BOŽE TI GOSPODE. MONSTRUMI.
  Gledam sad prilog iz Sarajeva i ona najodvratnija faca na političkoj sceni RS,BH,EVROPE,SVIJETA, što se ne zna jel gospođa ili gospođica, daje izjavu, ja pomislio da se ,nedo bog, zaratilo. Panično, usplahireno, prepadnuto, poslednjim atomom snage, zabrinutim licem, ni žene ni djevojke, moli policiju RS da ih evakuišu. Moli policiju da izbavi poslanike sds i snsd izbavi i evakuiše, a ja je pitam, pa gde su još 2 srpska poslanika, iz dns i pdp.

  Bagro jedna odvratna, pandurevićko , kobilo, resavajte pitanja od interesa i za gradjane RS, imate plate 6000 km, furdo jedna zabrinuta, jel to prizivate rat mamu vam

 3. Majku li vam jebem mafijašku ponovo hoćete da sirotinja gine za vaše guzice ,za vaše fotelje , za vašu djecu što studiraju u Milanu !!!!!!

  Šta sad da sirotinja iz policije da po vašem naređenju bije sirotinju ispred parlamenta to je jedini način na koji vi paraziti opstajete majku li vam jebem lopovsku.

  Zaboli vas kurac ako neko nastrada bilo na strani policajaci bilo na strani demonstranata jer to nisu vaša djeca vaša su u Milanu,Torinu,Beču a naše bebe nek umiru mamu lu vam jebem mafijašku !!!!!

 4. nazalost vec ima povrijedjenih a njih bas briga.sto se tice interesa rs najbolje bi bilo da tamo i ostanu a sto se mene tice ne bih imo nista protiv da ih braca muslimani vrate niz miljacku.

 5. Јеб*о те, како аутопут успава човјека, тако и нерад у парламенту, награђен са по неколико хиљада КМ мјесечно убије и оно мало мозга колико посланици имају, па се нико не сјети да у прве редове при изласку из зграде стави баба серу Мајкићку и баба дјевојку Пандуревићку, сваки родитељ који имало држи до свог дјетета би устукнуо, са све колицима, да им дјеца не би имала дугогодишње трауме и да им плате не би ишле психијатрима, посланици би изашли без проблема, не би било потребе да се диже специјална полиција на младе брачне парове и бебе у колицима. Гамад паразитска, треба читава држава да устане да би они додијелили један ЈМБ болесном дјетету да иде на лијечење, фуј.

 6. ja se prepao.zarobljeni srbi.kad tamo i drugi „zarobljeni“. ja bih njih pustio da izađu, ali i da više nikada ne uđu u parlament. i ove srbe i ove hrvate i ove bošnjake.rezultat njihovog rada je nula.velikaa nula.tih nula ima dosta na kraju njihove plate
  B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)

 7. Не летите са закључцима и пљувањима. ЈМБГ је само повод, узрок је много дубљи.

  Најгласнији са мегафонима су активисти „Антидејтон групе“. У свјетлу актуелног покушаја прекомпозиције Федерације БиХ, ово ће се претворити у протесте који ће се приказати као покушај реорганизације читаве БиХ, са наравним укидањем РС. То је крајњи циљ. Свијет ће обићи снимци са „грађанског“ протеста који су блокирали зграду због незадовољства политичарима, а заправо позадина свега је далеко од грађанске. Голи екстремни сарајевски шовинизам усмјерен против Срба и њихових позиција. Али вјешто упакован. Циљ је, као и увијек, ангажовање међународне заједнице у распакивање Дејтона.

  Надам се да неће успјети. Нажалост, ово ће ојачати позицију Додика у очима Срба пред изборе, он ће ово вјешто искористити.

  Како год завршило, по Србе у Српској, ово је катастрофа.

 8. @joseph

  iz tog razloga sam da se potpise memorandum da se unutrasnjim pitanjem BiH niko ne smije baviti 500 godina. Nije cilj ukidanje RS, ta prica o uredjenju drzave je zavrsena. BiH cijelovita, RS entitet u BiH i tacka! Medjutim drzava se mora reorganizirati kako bi bili usvojeni zakoni potrebni za pristupanje EU ali to svkako ne znaci ukidanje RS. Ovo je pitanje egzistencije obicnog gradjanina.

  Sad ako prodje politicarima iz RS da su ovo kao napadi na Srbe!? tj ako dobiju podrsku u pokusaju pretvranja ovog pitanja bitnog za svakog pojedinca u nacionalno pitanje nista ih vise nece moci zasutaviti da mirno primaju svoje plate, salju djecu vani da studiraju i vjecito se pozivaju na vitalni nacionalni interes.

 9. rixadu, 06.06.2013. 21:30:16

  Уз чување ингеренција Републике Српске, чак и поврат надлежности предвиђених Дејтоном, да имам власт апсолутно бих подржао твој приједлог о меморандуму и први стао иза очувања цјеловитости БиХ.

  Такође, не сматрам неопходним да постајемо дио Уније. Чак мислим да би то, у овом тренутку, било штетно. Али да усвајамо неке норме, принципе и стандарде који су се показали као добри у ЕУ, немам ништа против.

  Нажалост, како моју, тако и српску, а шире и укупну босанску, увјерења сам да је ово иза свих грађанских маски национални напад са циљем који сам навео у претходном коментару. Боља услуга Додику се није могла учинити. Опет нажалост.

 10. Joseph

  Надам се да неће успјети. Нажалост, ово ће ојачати позицију Додика у очима Срба пред изборе, он ће ово вјешто искористити.

  Upravo to, jedina posljedica ovog cirkusa i farse je jacanje Dodika ni krivog ni duznog….

 11. Joseph

  Sad ako prodje politicarima iz RS da su ovo kao napadi na Srbe!? tj ako dobiju podrsku u pokusaju pretvranja ovog pitanja bitnog za svakog pojedinca u nacionalno pitanje nista ih vise nece moci zasutaviti da mirno primaju svoje plate, salju djecu vani da studiraju i vjecito se pozivaju na vitalni nacionalni interes.

  Pa upravo je proslo,a zato su se pobrinuli ovi nazovi protestanti,ne znam gdje su bili kad je isti problem bio u RSprije 10tak dana. Pitanje jmb je fakticki rijeseno, niko na kraju nece ostati bez broja, ali nekom je izgleda zinulo dupe da otkine jos jednu nadleznost od RS…

 12. ПРОТЕСТЕ ЈЕ РЕЖИРАО ЗЛАТКО ЛАГУМЏИЈА. А ВОЂА ПРОТЕСТА КОЈИ ЈЕ ДАО ИЗЈАВУ ЗА РТРС И БНТВ ЈЕ НИХАД, ЧЛАН „АНТИДЕЈТОН ГРУПЕ“. ОВДЈЕ ГА МОЖЕТЕ ЧУТИ ШТА ЈЕ ГОВОРИО ПРИЈЕ 15 ДАНА:

  http://www.youtube.com/watch?v=xkkA8t9OvbA

  ЦИЉ ЈЕ ДА СЕ СИЛОМ ПРОВЕДУ НЕКЕ СТВАРИ, СЛИЧНО КАО ШТО УЗ СЕЈДИЋА И ФИНЦИЈА ЖЕЛЕ ДА ПРОГУРАЈУ УСТАВНЕ ПРОМЈЕНЕ.

  НА 17.20 ЈЕ ЊЕГОВА ИЗЈАВА УЖИВО ЗА ДНЕВНИК РТРС, У СВОЈСТВУ ЈЕДНОГ ОД ЛИДЕРА ПРОТЕСТА:

  http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27782

 13. ПРОТЕСТЕ ЈЕ РЕЖИРАО ЗЛАТКО ЛАГУМЏИЈА. А ВОЂА ПРОТЕСТА КОЈИ ЈЕ ДАО ИЗЈАВУ ЗА РТРС И БНТВ ЈЕ НИХАД, ЧЛАН „АНТИДЕЈТОН ГРУПЕ“. ОВДЈЕ ГА МОЖЕТЕ ЧУТИ ШТА ЈЕ ГОВОРИО ПРИЈЕ 15 ДАНА:

  http://www.youtube.com/watch?v=xkkA8t9OvbA

  ЦИЉ ЈЕ ДА СЕ СИЛОМ ПРОВЕДУ НЕКЕ СТВАРИ, СЛИЧНО КАО ШТО УЗ СЕЈДИЋА И ФИНЦИЈА ЖЕЛЕ ДА ПРОГУРАЈУ УСТАВНЕ ПРОМЈЕНЕ.

  НА 17.20 ЈЕ ЊЕГОВА ИЗЈАВА УЖИВО ЗА ДНЕВНИК РТРС, У СВОЈСТВУ ЈЕДНОГ ОД ЛИДЕРА ПРОТЕСТА:

  http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27782

 14. Мени је постало смарајуће ово понављање, они хоће унитарну, они хоће унитарну, а шта ми хоћемо који к. пита ли нас ико, и шта мисли та господа која нас заступа доле или тамо?

  Да су икад и репом мрднули за нас, па да изазову неко разумијевање, неку мрву савјести, било шта, никад ништа.
  Кад видим оне офуцане фаце славуј, калабалић, мајкић,…просто немам срца да их жалим ма шта год да им се деси доле!

  Питају ли они мене или било кога од нас како нам је радити и пословати у Коњицу, Зеници, Сарајеву, Травнику, Бугојну, Мостару,..кад морамо радити тамо код њих?

 15. И што је још најдегутантније у овом случају, гдје им је та јебена СИПА, новић, курци, палци,… је л’ се сјећа неко како је додик својевољно уступио мјесто министра дипломатије лагумџији, да би заузврат како се он фалио добио неке кључне фотеље у СИПИ и другим безбједносним службама? Гдје су му сад ти фотељаши, нека иду по мајкићку и славуја, да се не гурају кроз прозор!?B-)

 16. Žao mi je naših poslanika, pogotovo one Majkičke. Crknuće nam ljudi od gladi pa, FAKTIČKI, neće imati ko da radi za dobrobit RS. Takvih više majka ne radja.

  Josephe, prijatelju moj dragi, niko nama ne može više nauditi i oteti kao što nam je naudio glavnokomandujući, naš vrhovni komandant.On nam je svima zamijesio kašu da će je kusati naša daleka pokolenja.
  Svoga sina je poslao u Milano, dabome o našem trošku, ostali su pozapošljavli svoje gdje su god poželjeli. Sin od krivouste Majkičke je za neki sajt firčijev prošle godine uzeo masnu lovu. A, to je mogao da odradi student za pare da kupi patike.
  Jebem im svima mamicu lopovsku, milione valjaju i sad ih naši momci iz policije vade iz govana.
  Onaj Slavuj mi se toliko gadi, funjara, nikada ne može da kaže dvije rečenice a da u prvoj ne poliže dupe firčijevo. Sram i stid da ih bude naroda gladnoga. Ovakva kakva je RS , treba ili da je nema, ili da bude narodna, a ne lopovska kakva je sada.

 17. Браћо, ово није за зајебанцију. Ма колико ми Мајкићка и режимлије биле мрске, видим да бањалучки србомрзци спремају се за Сарајаво http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-proteste-sutra-stizu-gradjani-iz-zenice-i-banje-luke/130606141 маму им јебем, волио бих да знам одакле им је полазна станица…

 18. Krajnji cilj je da OHR nametne svoje „rjesenje“, znaju ovi „nezadovljni gradjani“ da od usvajanja zakona nema nista, bit je da OHR kao fol presjece cvor, na stetu RS naravno..
  Najveca tragedija u svemu ovome je da ovde najvise traktorista profitira, njemu bas od ovakvih pizdarija zavisi sve u zivotu…

 19. ПРОТЕСТЕ ЈЕ РЕЖИРАО ЗЛАТКО ЛАГУМЏИЈА. А ВОЂА ПРОТЕСТА КОЈИ ЈЕ ДАО ИЗЈАВУ ЗА РТРС И БНТВ ЈЕ НИХАД, ЧЛАН „АНТИДЕЈТОН ГРУПЕ“. ОВДЈЕ ГА МОЖЕТЕ ЧУТИ ШТА ЈЕ ГОВОРИО ПРИЈЕ 15 ДАНА:

  http://www.youtube.com/watch?v=xkkA8t9OvbA

  ЦИЉ ЈЕ ДА СЕ СИЛОМ ПРОВЕДУ НЕКЕ СТВАРИ, СЛИЧНО КАО ШТО УЗ СЕЈДИЋА И ФИНЦИЈА ЖЕЛЕ ДА ПРОГУРАЈУ УСТАВНЕ ПРОМЈЕНЕ.

  НА 17.20 ЈЕ ЊЕГОВА ИЗЈАВА УЖИВО ЗА ДНЕВНИК РТРС, У СВОЈСТВУ ЈЕДНОГ ОД ЛИДЕРА ПРОТЕСТА:

  http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27782

 20. I traktoristi se tresu gaće.
  budha, brate moj, i ovakvo stanje je više neodrživo. Napravili su da nam životi ne vrijede ni pola lule duvana- Osilili su se, gaze nas, lažu nam , otimaju, pljačkaju i harače na svakom koraku.
  Večeras gledam na tv o tzv jevrejskom centru u BL.
  Misliš li da mi je žao Majkićke, Slavuja, Kalabića… i sviju drugih redom.? Ne, nimalo mi ih nije žao. Ni oni ne žale narod kojega bezgranično lažu i pljačkaju. Njihove plate su šta drugo nego pljačka naroda gladnog.

 21. Samo govnjivim motkama bandu razgoniti potrčaće oni opet u Sarajevo ne može njihova guzica bez fotelje i nimalo im ne smeta što je ta fotelja u Sarajevu ni što je fotelja u nekom organu BiH otimaju se za tu fotelju ko hijene .

  Čum je Šarović namjestio svoju guzicu u meHku fotelju procvjetala ljubav sa Dodikom .

 22. Сад ће хеликоптерски сервис, ваљда га је за то чобан из лакташа и набавио! B-)
  Кад може гузица на кафицу хеликоптером, што не пробају и ту варијанту преко крова до заслужене националне пензије!

 23. ПРОТЕСТЕ ЈЕ РЕЖИРАО ЗЛАТКО ЛАГУМЏИЈА. А ВОЂА ПРОТЕСТА КОЈИ ЈЕ ДАО ИЗЈАВУ ЗА РТРС И БНТВ ЈЕ НИХАД, ЧЛАН „АНТИДЕЈТОН ГРУПЕ“. ОВДЈЕ ГА МОЖЕТЕ ЧУТИ ШТА ЈЕ ГОВОРИО ПРИЈЕ 15 ДАНА:

  http://www.youtube.com/watch?v=xkkA8t9OvbA

  ЦИЉ ЈЕ ДА СЕ СИЛОМ ПРОВЕДУ НЕКЕ СТВАРИ, СЛИЧНО КАО ШТО УЗ СЕЈДИЋА И ФИНЦИЈА ЖЕЛЕ ДА ПРОГУРАЈУ УСТАВНЕ ПРОМЈЕНЕ.

  НА 17.20 ЈЕ ЊЕГОВА ИЗЈАВА УЖИВО ЗА ДНЕВНИК РТРС, У СВОЈСТВУ ЈЕДНОГ ОД ЛИДЕРА ПРОТЕСТА:

  http://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=27782

 24. drazen78bl, 07.06.2013. 02:18:07 [

  Ne mlati praznu slamu hebo te lagumdžija a ti njega..
  Opet si ugrožen ti , RS i vitalni nacionalni interes.Meni da dijete , ne dao bog treba na liječenje u inostranstvo nema toga ko bi me zaustavio da bacim par koktela na onu zgradu pa da mi je i najrođeniji u njoj a nit bi me neko na to morao nagovorit…

 25. Kukavice i smrdonje. Dražene vidim da si i ti u stvari jedan od dokurčevih uložaka. Sutra ćeš se naguziti kad te pozove u ‘odbranu nacionalnih interesa’. Licemjeru jedan, kad je isto tako par stotina ljudi protestvovalo za ‘picin park’ to je bilo spontano okupljanje, a sad kad se ljudi okupljaju u federaciji to je kao politički. Ljudi kao ti su najveća bijeda i šljam, sreća pa nisi sposoban ni za šta.

 26. Својим очима не вјерујем шта се овдје пише и колико је непознавање елементарних чињеница о којима се дискутује. Криви посланици из Српске за неусвајање закона о јмбг и није покушај наставка разарања Српске? Ако је тако зашто се не прихвати приједлог српских делегата и одмах не усвоји закон? Закон који признаје уставни поредак, дејтонски споразум и ентитетско уређење. Не господо, њима требају регије унутар унитарне БиХ а не ентитети. Сдп и остале бошњачке партије управо на томе инсистирају и то је њихов једини захтјев. Боли њих она ствар за јмбг. Све више увиђам да је БиХ заиста немогућа држава и како је Андрић писао мржња је овдје јача од свега. Они би да нас унитаризују а ми би самосталну и независну Српску. Реално, ни једни ни други тренутно немају снагу да остваре свој циљ али једино трајно могуће рјешење за добробит свих јесте подјела. Нема живота ни напретка на овај начин.

 27. Кад видим ко из Бање Луке подржава „протесте“ буде ми још смјешније. Пропали сликар алкохоличар из Кључа, пар наркомана и плаћеника страних агенција…иста екипа к’о и за „Пицин парк“. Спрдња.

 28. ozrenac, 07.06.2013. 08:47:37 [78279]

  Те што си побројао, они су јако опасни. Моје скромно мишљење је да их (јебене југоносталгичаре) треба поштено изнабијати све одреда. Кад се сјетим, како су кукавички кречили грбове нарављене с љубављу, могао бих им туцати главу од ивичњак три дебела сата. Мајку им јебем умуљану!

 29. partizan, 07.06.2013. 10:04:35 [78287]

  НЕмој два пута рећи! 😉

  Мени је циљ да живиш у вјечном страху, пиздурино балијска. Како ли сте само претекли мајку вам јебем?

 30. partizan, 07.06.2013. 10:19:46 [78290]

  Обалим те цијелог, Слободанов испрдак мисли да је паметан… ПОлако балијескаро, све у своје вријеме!

 31. buddha – napaseš mi se dlačica sa muda
  primijetićeš da se ovo muda(lat. skrotum) ponavlja, to je zato što te evolucija nije obdarila istim, ili je ostao kao rudimentni ostatak.

 32. Sve ovo nam pokazuje da su nemogući narodni protesti u Republici Srpskoj i Federaciji BiH.
  Sutra da se podigne narod protiv vlasti u RS (a ima debele razloge) federalni mediji i političari bi se utrkivali u podršci demostrantima,RTRS bi to stavio na udarne vijesti i mi bi se ovde pobili međusobom,isto tako i kod njih.
  Previše je ovde spinovanja naroda tako da spasa nema.Treba bjezat odavde..
  Žalosno je juče bilo slušati vapaje za pomoć iz parlamenta od onih koje apsolutno ništa sem plata i novca ne zanima,oni brane naše interese tamo tako što dobijaju po 5,6,7 hiljada maraka mjesečno.

 33. Касније ћемо лако са Додиком и његовим трабантима. Право на Туњице. Али прво независност.

 34. Može nezavisnost ako se ljudi opamete i stvore ekonomski uslovi, a to je za stotinjak godina, a sa ovom stopom nataliteta i odliva ljudi Srbi će biti manjina.

 35. Kako je lako Srbe zapaliti nekom demagogijom i pricom.Kao jedni Srpski poslanici zarobljeni i mi svi treba da padnemo u trans, da ratujemo da ih izbavimo, a oni lagano sest milja mjesecno, da stite Serbske interese i cuvaju Serbski narod.Pa kakvi smo mi debili i treba nam sve ovo.

 36. http://www.youtube.com/watch?v=Cp_Y-2n-Svk

  Шта рећи…B-) а све још давно речено!
  Шта ће сад наши из „заједничких“ гдје ће зарадити своју бједну цкравицу од 5 хиљада марака, шуме сте покрали, руднике продали, хидроелектране дајете „угледним“ инвеститорима…шта даље празноглави мутанти из лакташа?

 37. Nema veze i da jesi, ja jesam komad budale i to priličan čim pišem po portalima, ali šta mogu kad volim trolovati.
  Da tek vidiš rekacija na govnari.net (čitaj bošnjaci.net) kad prođe pored administratora. Mislim da sam dobio cca 1000 fatvi 🙂

 38. „Једна службеница из парламента је покушала да изађе, а демонстранти су је ухватили за косу и претукли. Претукли су и телохранитеља Вјекослава Беванде и разбили му ауто тако да је веома опасно да се било ко појави пред њима, јер мислим да не бирају да ли је реч о Србима, Бошњацима или неком другом. Једноставно су одлучни да линчују све који се налазе у парламенту, посведочила је из опкољене зграде посланик СНСД Милица Марковић“
  posteno, kad ne radimo mi sto smo davno trebali nek rade oni

 39. partizan, 07.06.2013. 08:29:50

  Хвала на комплиметима, „антифашисто“! Немој касније да цвилиш. Знаш да те инспектор Драгуљче држи под присмотром. На рендгену си 24 часа дневно. Немој толико да се сикираш. Није то добро за здравље.
  Милорад Додик и овај Нихад из „антидејтонске групе“ што воде ове демонстрације раде на истој ствари, само се разликује начин. Ти добро знаш да ја никад нисам гласао за Милорада Додика, нити га када подржавао, а знаш и ко га је изгласао и са ким је у коалицији у Сарајеву. Шта је „шесторка“?

  Није лијепо, момак, да се лажно представљаш. Нађи себи цуру, момка, лутку на надувавање, шта већ преферираш, избиј из себе ту негативну енергију!

 40. ozrenac, 07.06.2013. 10:49:42
  Potpis Ozrenac.
  Jedini izlaz iz corsokaka je nezavisnost.

  Vidim po nekim laznim propagatorima antidodikovizma i Drazen ispade “Dodikovac“.
  To samo govori o tome ko sve ovdje zvrlja i kakve su im namjere.

  Inace sto se dogadjaja i teme tice…
  Tipicna izrezirana Sarajstanska ujdurma.
  Odjednom sad problem maticni broj?Pazi bogati?

  A scenario,vec vidjen;
  Zloupotreba svega u svrhu ispunjavanja politickih ciljeva.
  Markale,pa majke Srebrenice pa sad se ne libe ni bebe izvlaciti na ulicu….degutantno!

  http://www.bosnjaci.net/prilog.php?rid=1&pid=49193

  http://www.vesti-online.com/data/images/2013-06-06/328982_sarajevo-1_f.jpg?ver=1370541488

  https://www.facebook.com/169402459753731/posts/638998506127455

  http://gdb.rferl.org/2E620443-F5AD-474D-98E3-A3A9A7651190_mw1024_n_s.jpg

  Inace ovi “pokreti za mir i toleranciju“su poznati odranije po toleranciji i nosanju oznaka koje zastupaju interese samo jednog naroda.

  http://sandzakpress.net/protesti-u-sarajevu-ne-zelimo-krst-i-crkvu-na-zlatistu

 41. Власт је олошка, то је факат, али ово што покушавају „грађанске групе“ из Сарајева је перфидна игра, па ко вас не зна маце мале!
  Па и ви сте хтјели оваку државу зар не? Сјетите се шта вам је Радован давао да дођемо до мира, имајте своју државу, јесте да је мало мања, али се ви у њој питате и одлучујете самостално!
  Нисте то прихватали, шта сад хоћете? Мало већу државу али да се и даље само ви у њој питате, погрешан смјер, подржавам бунт против коруптивне власти, макар он био у Сарајеву или БЛ или било гдје, али ово продаја муда под бубреге не иде!

 42. Која будала још може насјести на ове јефтине трикове, свашта.

  Људи, моја толеранција према другим је скоро безгранична, али би стварно био кретен кад би дјеци говорио да праве поново заједничку државу са муслиманима и хрватима.

  Ако морамо растјерати и похапсити ову нашу банду то никакве везе нема са вама господо из федерације.

  Ми Срби знамо како ћемо, ви босанци и херцеговци знате како ћете, идемо даље.

 43. Gdje su ovi demonstranti bili kad su poslanici u psrlmanetu BIH sami sebi u vise navrata povecavali plate i dnevnice, nije ih bilo nigdje naravno.
  Za probleme zivota gradjana federacije kriva je na prvom mjestu vlada federacije, kao sto je za probleme gradjana rapublike srpske kriva vlast ovde u BL.Znaci drage moje sarajlije fino te transparente u ruke i tu balavurdiju sa sobom pa pred vrata federalne vlade, pred centralni komitet sdp-a, bosnjacki institut itd…

 44. Kad ovo sve poruse i pretvore u skole i bolnice,nek onda pricaju o grad(Z)anskim opcijama i pitaju gdje su pare i ko ih to zajebava,Republika Srpska ili ….B-)

 45. jahac

  Ma jasta, nema tu ni g od gradjanskog

  Kad hrvatska udje u eu BIH ce vjerovatno da popusti pod pritiscima da se nastavi nesmetan uvoz. Bas me zanima hoce li se jalija onda dici da rusi institucije i uzima taoce, malo sutra…

 46. vladislav, 07.06.2013. 23:22:57
  Ne trebas ti nama to objasnjavati.
  Objasni ti to ovim sto mijenjaju ime svakih desetak godina.
  Ovi koji su promijenili vjeru i pljuju nas na sva usta ,nek se zovu pekinezeri ako zele.
  Nama samo treba ono sto je nase.Republika Srpska.

 47. DECA SU VOJSKA NAJJAČA.
  ZATO SU SE NAŠI PARLAMENTARCI PREPALI, JER SU NJIHOVE CUCLE-DUDE PRIKRIVENE NAJOPASNIJE BOMBE.
  IMA LI I JEDNA BUDALA KOJA BI MOGLA POVEROVATI DA BI NEKO DOVEO SVOJE ROĐENO DETE NA MESTO GDE SE SPREMA SUKOB.MOŽDA I IMA – KAO ALEKSANDRA I KALABIĆ.
  ŽELJKA CVIJANOVIĆ KAD IMA PRILIKU DA MISLI SVOJOM GLAVOM DOBRO MISLI, ALI ČIM JE TU SUFLER DODIK KOGA MORA DA SLUŠA, ONDA JE SVE NAOPAKO.
  KOLA SU KRENULA NIZBRDO. NAROD SE BUDI, A OVI SE USPANIČILI.MUŠKARAC SAM U NAJBOLJIM GODINAMA, A ALEKSANDRU BIH KAO ŽENSU PREESKOČIO I KAD BI MI SE BAŠ DALO I HTELO.ZATO I JESTE ONA U POLITICI.KAO I MILICA MARAKOVIĆ I MAJKIĆKA, SLAVUJ.UGLEDAJTE SE NA LEPOTU GOVEDARAICE,RADFOJČIĆA…x-(:(:-o:PB-);):D:):):D;)B-):P:-o:(x-(

 48. dobojba, 08.06.2013. 09:43:06

  Ajd,ne serendaj.Ovo sranje je tolika zloupotreba djece da ne znam sta da mislim o tim ljudima.
  Sto rece neko,koliko god da mi se gadili politicari svih boja,jos vise mi se gadi licemjerje ovih kvaziprotestanata.
  Sa druge strane,ko ima pravo da nekome ogranicava kretanje?
  Vrlo dobro se zna ko to koci ova cetiri sugava broja na koja Republika Srpska po ustavu ima pravo.
  Degutantno…

 49. jahač
  ti sigurno nemaŠ dece neho ih ostavljaš u ručnoj futroli.tako je radi i jedan vladika.
  TEBI SE UČINILO DA SU DEČJA KOLICA BORNA KOLA.svaka čast.x-(x-(x-(x-(x-(

 50. dobojba, 08.06.2013. 14:54:36

  Ma ne lupetaj i ne izvrci cinjenice.
  Vec 20 godina lazete i sebe i cijeli svijet i samo izvrcete cinjenice.
  Zato su i zloupotrebili djecu za takvu glupost.
  Taman posla da ja svoje dijete saljem na bilo kakav protest.
  To je vas recept…

  http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01715/Taliban_011_1715383a.jpg

  A sto se Kacavende tice,evo i vasih vrlih poglavara;

  http://ayannanahmias.files.wordpress.com/2012/04/young-afghanistan-boy-sex-slave-force-kissed-by-taliban-photo-by-lorraine-venberg1.jpg?w=550&h=300&crop=1

 51. Мој утисак је БХТ која је позивала на насиље због чега овај пут морамо озбиљно да се позабавимо тиме, као и новинарка Гордана Катана која је оптужила Републику Српску за ову ситуацију.

  Иста је новинарка, а понашала се као политикант. Изгубила је и минимум кредибилитета, ако га је икада имала.

  Такође, озбиљна замјерка нашим медијима што су Пухала и његову групу од 5 невладинића назвали Бањалучани! Бањалучани такве не подржавају и још једном молим све људе да са њима не учествују у било каквим причама, као и медије да исте више не промовишу.

  Огромна примања посланика која су потпуно незаслужена су друга тема. Ово што се десило неки дан у Сарајеву је покушај удара на Републику Српску, изазивања интевенција ОХР, наметања штетног Закона и дјелић онога што Српску тек чека сљедеће године. Надам се да су наши свјесни опасности и да више неће бити штетних изјава о неугрожености Српске.

 52. JAHAĆ
  Ja nisam ta vrsta jahača.meni vera ne dozvvoljava takove bedastoće.ja sam tradicionalista.meni vera ne dsozvoljava da lažem kao ti.jaši pujdox-(x-(x-(x-(x-(x-(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *