Пој славуја – збирка поезије за 12 беба

У Бањалуци ће вечерас бити промовисана збирка поезије „Пој славуја“, аутора Рада Радовића, у издању Завода за уџбенике и наставна средства из Источног Сарајева. Ријеч је о промоцији другог допуњеног издања збирке поезије која је посвећена трагичној смрти 12 беба у Клиничко-болничком центру Бањалука 1992. године, саопштено је из Завода за уџбенике и наставна средства. […]

среда, јун 5, 2013 / 10:16

У Бањалуци ће вечерас бити промовисана збирка поезије „Пој славуја“, аутора Рада Радовића, у издању Завода за уџбенике и наставна средства из Источног Сарајева.

Ријеч је о промоцији другог допуњеног издања збирке поезије која је посвећена трагичној смрти 12 беба у Клиничко-болничком центру Бањалука 1992. године, саопштено је из Завода за уџбенике и наставна средства.

Специјални гости промоције биће мајке трагично преминулих беба, чланови Удружења "12 беба" и глумци Народног позоришта Републике Српске. У оквиру промоције биће приказан и документарни филм о овом трагичном догађају.

Организатори промоције су Завод за уџбенике и наставна средства Источно Ново Сарајево, Удружење "12 беба" и аутор збирке поезије Раде Радовић.

Током промоције свим посјетиоцима биће омогућена куповина књиге. Одлуком менаџмента Завода за уџбенике и наставна средства 30 одсто од укупно прикупљених средстава од продаје књиге биће уплаћено на жиро-рачун удружења "12 беба" у сврху помоћи Удружењу.

Сваки купац збирке поезије "Пој славуја" индиректно учествује у овој хуманитарној акцији.

Промоција ће бити одржана вечерас у 19.00 часова у Градском позоришту "Јазавац", у спортској дворани "Обилићево" у БањалуциОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *