Пилићу сумњиво што Надал упадљиво лошије игра након Ролан Гароса

Легенарни тениски стручњак Никола Пилић рекао је за ‘Новости’ да су два узастопна пораза Рафаела Надала у раној фази Вимблдона сумњива. Пилић је додао да нема никакве доказе о евентуалном допингу шпанског тенисера али и рекао да ‘гдjе има дима, има и ватре’. “Што се Надала тиче, па ја сам веома сумњичав у вези са […]

петак, јун 28, 2013 / 13:56

Легенарни тениски стручњак Никола Пилић рекао је за ‘Новости’ да су два узастопна пораза Рафаела Надала у раној фази Вимблдона сумњива.

Пилић је додао да нема никакве доказе о евентуалном допингу шпанског тенисера али и рекао да ‘гдjе има дима, има и ватре’.

“Што се Надала тиче, па ја сам веома сумњичав у вези са њим. Шпанац већ другу годину заредом сјајно игра Ролан Гарос, а потом је као избушена гума у Халеу и на Вимблдону. Није то нимало случајно.”

“Немам доказе да се допингује, али гдjе има дима, има и ватре. Међутим, нисам тај који о томе треба да суди и да открива. Постоје званичници у тенису који брину о тим стварима и на њима је да поведу рачуна”, рекао је Пилић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *