ПДП предлаже да се порез на добит смањи са 10 на девет одсто

Посланици ПДП-а предложиће на наредном засједању Народне скупштине Републике Српске нацрт измјена и допуна Закона о порезу на добит РС од којих би највише користи имали извозно оријентисани привредници, јер би порез био смањен са 10 на девет одсто. Потпредсједник ПДП-а Зоран Ђерић рекао је новинарима у Бањалуци да би усвајањем овог закона дошло до […]

петак, децембар 9, 2011 / 13:56

Посланици ПДП-а предложиће на наредном засједању Народне скупштине Републике Српске нацрт измјена и допуна Закона о порезу на добит РС од којих би највише користи имали извозно оријентисани привредници, јер би порез био смањен са 10 на девет одсто.

Потпредсједник ПДП-а Зоран Ђерић рекао је новинарима у Бањалуци да би усвајањем овог закона дошло до великог интересовања за улагање у РС, до економске стабилности Српске, повећања производње и отварања нових радних мјеста, што би знатно стабилизовало привреду Републике Српске.

Он је додао да је ПДП нацрт уручио Привредној комори РС, Унији послодаваца и Синдикату РС да би дали мишљење о овом закону.

"Сви они су позитивно оцијенили документ и дали му подршку", рекао је Ђерић.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *