ПДП: Будимир Станковић завршава посао преко сина у Геодеској управи

ПДП сматра да најновија дешавања у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове РС показују сву бахатост СНСД-ове власти и њихових тајкуна, који не престају атаковати на још мало имовине и новца осталог на рачунима јавних предузећа и управних организација, саопштено је из ове партије. У свом саопштењу ПДП наводи да је директор Управе Тихомир […]

уторак, јун 4, 2013 / 15:25

ПДП сматра да најновија дешавања у Републичкој управи за геодетске и имовинско-правне послове РС показују сву бахатост СНСД-ове власти и њихових тајкуна, који не престају атаковати на још мало имовине и новца осталог на рачунима јавних предузећа и управних организација, саопштено је из ове партије.

У свом саопштењу ПДП наводи да је директор Управе Тихомир Глигорић недавно смијењен, након што је раскинуо уговор о куповини пословног простора у Приједору и активирао мјеницу од 1,5 милиона КМ СНСД-овом тајкуну Будимиру Станковићу.

Међутим, према сазнањима ПДП-а, недавно је на захтјев СНСД-а, на мјесто шефа јавних набавки у Управи постављен син Будимира Станковића, са задатком да до краја реализује посао вриједан 4,5 милиона КМ и врати татин "изгубљени" новац.

ПДП позива ревизоре, инспекторе, тужиоце и све остале појединце и институције које треба да се баве борбом против организованог криминала да покажу да су озбиљни и да пређу са ријечи на дјела, стоји на крају саопштења Партије демократског прогреса.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *