Павиљон 4: Тендер ускоро у Службеном гласнику

Бањалучки Универзитет данас је, у складу са сагласношћу Владе Републике Српске, послао на објаву у “Службени гласник БиХ” тендер за изградњу четвртог павиљона Студентског центра “Никола Тесла” у Бањалуци, саопштено је из Министарства просвјете и културе Српске, преносе агенције. У саопштењу се додаје да је Универзитет у Источном Сарајеву почео процес реализације пројекта “Модернизација Универзитета […]

уторак, јун 11, 2013 / 14:40

Бањалучки Универзитет данас је, у складу са сагласношћу Владе Републике Српске, послао на објаву у “Службени гласник БиХ” тендер за изградњу четвртог павиљона Студентског центра “Никола Тесла” у Бањалуци, саопштено је из Министарства просвјете и културе Српске, преносе агенције.

У саопштењу се додаје да је Универзитет у Источном Сарајеву почео процес реализације пројекта “Модернизација Универзитета у Источном Сарајеву фаза два” који се односи на унапређење студентског стандарда и побољшање услова рада и студирања на факултетима у Источном Сарајеву.

О овим темама данас ће ректор Универзитета у Бањалуци Станко Станић и проректор Универзитета у Источном Сарајеву Стеван Трбојевић одржати конференцију за новинаре у Бањалуци.

Конференција ће бити одржана у 14 часова у Ректорату Универзитета у Бањалуци.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *