Павић: ДНС ће бити трећа странка по снази у Српској

Кандидат ДНС-а за градоначелника Приједора Марко Павић рекао је вечерас да ће ДНС након локалних избора бити трећа по снази странка у Републииц Српској. "Без ДНС-а се неће моћи доносити кључне одлуке и ДНС ће бити опредјељујућа снага у многим рјешењима у Српској", рекао је Павић новинарима у Приједору након централне трбине ДНС-а у овом […]

четвртак, октобар 4, 2012 / 07:36

Кандидат ДНС-а за градоначелника Приједора Марко Павић рекао је вечерас да ће ДНС након локалних избора бити трећа по снази странка у Републииц Српској.

"Без ДНС-а се неће моћи доносити кључне одлуке и ДНС ће бити опредјељујућа снага у многим рјешењима у Српској", рекао је Павић новинарима у Приједору након централне трбине ДНС-а у овом граду.

Он је навео да је ДНС водио кампању не нападајући никога и да је ова странка наводили шта је урадила и износила будуће планове.

Велимир Илић, предсједник "Нове Србије" – странке која је са ДНС-ом споразум о сарадњи потписала 2007. године, позвао је Приједорчане да буду поносни на партију која је поникла у овом граду и која се бори за инетресе Приједора и Републике Српске.

"Борите се да останете своји на своме, не дозволите да вас посвађају и да вас подијеле и нека вам на биралиштима то буде једини циљ – да дате повјерење провјереном, честитом и поштеном човјеку који има достојанство и држи ријеч", апеловао је Илић.

Носилац листе кандидата ДНС-а за Скупштину града Приједора Миленко Ђаковић позвао је суграђане да подрже странку која од Приједора ствара град добрих људи и добрих домаћина, који немају чега да се стиде када им неко са стране дође у госте.

"Покажимо да смо ми у Приједору сложна породица и да ћемо остати и опстати упркос свима који желе да нас омаловаже, као и да ћемо наставити заједно радити и градити", рекао је Ђаковић.

Централној трибини присуствовала је и члан Централног изборног штаба ДНС-а Лејла Решић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *