Партизан и Војводина регулисали дуг и избjегли санкције УЕФА

Европска фудбалска унија (УЕФА) саопштила је да је шест од осам клубова, међу којима су Партизан и Војводина, исплатили дуговања према другим клубовима и појединцима и на тај начин избjегли елиминацију из европских такмичења. Рок за исплату дуговања био је 31. март, а осим Београђана и Новосађана суспензију су избjегли хрватски клубови Осијек и Динамо, […]

среда, мај 22, 2013 / 19:32

Европска фудбалска унија (УЕФА) саопштила је да је шест од осам клубова, међу којима су Партизан и Војводина, исплатили дуговања према другим клубовима и појединцима и на тај начин избjегли елиминацију из европских такмичења.

Рок за исплату дуговања био је 31. март, а осим Београђана и Новосађана суспензију су избjегли хрватски клубови Осијек и Динамо, румунски Динамо из Букурешта и шпанска Малага.

За разлику од њих, румунски Рапид из Букурешта није платио дуговања, па је суспендован са евро сцене у наредне три године и додатно кажњен са 100.000 евра.

Истовремено, украјински Арсенал из Кијева кажњен је са 75.000 евра.0 КОМЕНТАРА

  1. Има С. Сарајево шансу јер има јаке људе нажалост ван владајућих структура.
    Бјелица СДС, Ћосић СНСД, па шта?
    Завршени су избори,сарадња господо.
    Знам једну ствар сигурно, да нису Еколошку партију на задњим изборима опљачкали, сад би град имао развојни програм и сарадњу свих који нешто знају и значе у корист општег добра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *