Парк је наш: Отворено писмо Балабану

Отворено писмо Предсједнику Скупштине Града Бањалука г. Будимиру Балабану. Поштовани, У петак 10. маја 2013. године Град Бањалука започео је радове на изградњи приступног пута породице Жељка Вулића. Заједно са грађевинском фирмом која треба да изводин радове у посјед породице Вулић дошао је начелник Одјељења за стабено комуналне послове и послове саобраћаја у Административној служби […]

понедељак, мај 13, 2013 / 12:37

Отворено писмо Предсједнику Скупштине Града Бањалука г. Будимиру Балабану.

Поштовани,

У петак 10. маја 2013. године Град Бањалука започео је радове на изградњи приступног пута породице Жељка Вулића. Заједно са грађевинском фирмом која треба да изводин радове у посјед породице Вулић дошао је начелник Одјељења за стабено комуналне послове и послове саобраћаја у Административној служби града Бања Лука Зоран Новаковић.

Захтијевамо да се грађанима предочи сва документација везана за овај приступни пут, односно да ли су рјешени имовинско правни односи, да ли је овај пут уцртан у регулациони план и ако јесте када и на којој сједници Скупштине Града је та измејна усвојена, да ли постоје локацијски услови и грађевинска дозвола те ко финасира и чијим средствима изградњу овог пута.

Грађанска иницијатива "Парк је наш"Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *