Пантела издоминиро, дао четири комада Керкири

Гдје је граница између стварног и виртуелног? Углавном, од како се брат Пантела појавио, и на Марка Пантелића (нападача репрезентације Србије који слабије даје голове) многи гледају са више сипматија. Други га штују у виду божанства, зову "боготац", јединица расности, плодитељ, и штошта. То се односи на виртуелног Пантелу. Онај прави Пантелић је дао четри […]

недеља, децембар 11, 2011 / 22:55

Гдје је граница између стварног и виртуелног?

Углавном, од како се брат Пантела појавио, и на Марка Пантелића (нападача репрезентације Србије који слабије даје голове) многи гледају са више сипматија.

Други га штују у виду божанства, зову "боготац", јединица расности, плодитељ, и штошта. То се односи на виртуелног Пантелу. Онај прави Пантелић је дао четри гола у дресу Олимпијакоса. Неком клубу. Ево како је брат Пантела то доживио.

Начи хфала на подршци типа сталној.Не би да се понављам,али начи ми много дванести играч у виду вас.Ние Пантела подесио нишанске справе да дае
још голова.Сажалио се,не дира Пантела слабие.

Саћу да опишем све маисторие кое сам данас починио јадним Керкирианцима.

Први го је био голгетерски.На дванест метара ми додае саиграч лопту, изконтролисање фазон Роналдињо и егзекуциа у доњи леви угао.А гоша у фазону стои помичности без.

Загањали нас опоненти и каже тренер "Додаи лопту Пантели".

Други го је био пробиање по десној страни,додавање лопте мени и лагано спуштање да гоша изврши нужду типа малу.

На трећем голу се ушето Пантела преко голајне…Оће обрана да постави офсаид трап,а ја у фазону "Оћеш курац" и постигнем трик типа хет.

Четврти го Пантели ние била намера.Билое то више да се забавим,ал тренер реко да одиграм покерски.И поновое спустим у маниру прекаљеног голгетера.0 КОМЕНТАРА

  1. B-)

    мојне тако, ово је јединствено, само је Пантела заборавио да обуче овом приликом одело типа пал зилери, а испод шуљу са апликацијом на којој пише „кацам расан“….B-)B-)B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *