Одлазак легенде: Занети повријеђен, крај каријере?

Капитен Интера Хавијер Занети можда је завршио каријеру пошто је доживио повреду Ахилове тетиве на првенственој утакмици против Палерма. У наредних неколико дана биће потврђено да ли је ово један од најтужнијих дана за фудбал, пошто сјајни Аргентинац никада није био повријеђен. Занети се повриједио у 17. минуту после безазленог старта Салватореа Аронике. Он је […]

понедељак, април 29, 2013 / 08:51

Капитен Интера Хавијер Занети можда је завршио каријеру пошто је доживио повреду Ахилове тетиве на првенственој утакмици против Палерма.

У наредних неколико дана биће потврђено да ли је ово један од најтужнијих дана за фудбал, пошто сјајни Аргентинац никада није био повријеђен.

Занети се повриједио у 17. минуту после безазленог старта Салватореа Аронике.

Он је одмах након дуела показао ка клупи, а озбиљност повреде видјела се када се после неколико секунди са болном гримасом на лицу срушио на земљу.

Доктор екипе из Милана Марко Комби потврдио је проблем са тетивом, а према првим наводима очекује се пауза од најмање осам мјесеци. То ће највјероватније значити и крај каријере Занетија који у у августу пуни 40 година.

Интер је поражен минималним резултатом на гостовању Палерму, а српски репрезентативац Здравко Кузмановић напустио је игру у 87. минуту.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *