НПРС покупило награде у Мостару

Након анкете проведене међу театарским умјетницима и ствараоцима у области позоришта, Редакција Часописа за драму, театар и одгој „ТмачаАРТ” из Мостара додијелила је награде најуспјешнијима у 2010. години. Народно позориште Републике Српске забиљежило је велики успјех, освојивши три награде. Представа „Радничка хроника”, равноправно с представом „Како сам научила да возим” Мостарског театра младих, добила је […]

среда, април 13, 2011 / 11:30

Након анкете проведене међу театарским умјетницима и ствараоцима у области позоришта, Редакција Часописа за драму, театар и одгој „ТмачаАРТ” из Мостара додијелила је награде најуспјешнијима у 2010. години.

Народно позориште Републике Српске забиљежило је велики успјех, освојивши три награде.

Представа „Радничка хроника”, равноправно с представом „Како сам научила да возим” Мостарског театра младих, добила је Награду „Кључ тмаче” за најбољу представу насталу у босанско-херцеговачкој продукцији у 2010. години.

Награда „Кључ Тмаче” за најбољу академску представу у протеклој години додијељена је представи „Камење у његовим џеповима”.

Сњежана Штикић за улогу Дјевојке у представи „Женидба и удадба”равноправно је подијелила Награду „Тмачин прстен” за најбољу женску улогу остварену у представама босанско-херцеговачких театара у 2010. години.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *