Нова афера у Калчу

Седамнаест људи, укључујући бившег капитена „Аталанте“ и италијанског играча средине терена Кристијана Донија, ухапшено је данас у вези са намјештањем утакмица и скандалом око клађења. Операција под називом "Посљедње опклада" проведена је у неколико градова у Италији након истраге проведене у Кремони, на сјеверу Италије. Ухапшени и оптужени за намјештање утакмица имали су везе са […]

понедељак, децембар 19, 2011 / 11:20

Седамнаест људи, укључујући бившег капитена „Аталанте“ и италијанског играча средине терена Кристијана Донија, ухапшено је данас у вези са намјештањем утакмица и скандалом око клађења.

Операција под називом "Посљедње опклада" проведена је у неколико градова у Италији након истраге проведене у Кремони, на сјеверу Италије.

Ухапшени и оптужени за намјештање утакмица имали су везе са криминалним групама у Сингапуру и источној Европи, саопштила је полиција.

Ова операција и истрага услиједиле су након истраге коју су прошле године провели спортски званичници што је довело до суспензија и забрана играња већем броју играча.

Они су оптужени да су намјестили најмање два меча "Аталанте" прошле године када је овај тим био у другој лиги.

Велики број других и бивших играча друге лиге, такође је ухапшен, као и менаџер клуба и бивши тренер "Равене" из четврте лиге.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *