Њукасл: Навијачи против мијењања имена Сент Џејмс парка

Навијачи Њукасла противе се одлуци управе клуба да 119 година стари назив стадиона „Сент Џејмс парк” промени име у „Спортс дајрект арена”, пренели су данас британски медији. Сатдион је ново име добио по компанији власника клуба Мајка Ешлија и требало би да буде привремен, док се не нађе нови спонзор. „Њукасл жели навијачима да приређује […]

четвртак, новембар 10, 2011 / 12:44

Навијачи Њукасла противе се одлуци управе клуба да 119 година стари назив стадиона „Сент Џејмс парк” промени име у „Спортс дајрект арена”, пренели су данас британски медији.

Сатдион је ново име добио по компанији власника клуба Мајка Ешлија и требало би да буде привремен, док се не нађе нови спонзор.

„Њукасл жели навијачима да приређује успехе и уколико хоћемо да наставимо са тиме морамо да прихватимо понуду. Живимо у тешким економским временима и сви морамо да будемо максимално одговорни када је у питању добробит клуба”, рекао је генерални директор Њукасла Дерек Ламбијас.

Ешли је преузео Њукасл 2007. године и од самог почетка није није у добрим односима са навијачима клуба.

Ситуацију није променио ни овосезонски одличан старт у Премијер лиги пошто се после 11 одиграних кола Њукасл налази на високом трећем месту и уз Манчестер Сити једини је непоражни тим у лиги.

„Сент Џејмс парк ми значи све у животу, то је магично и посебно место за сваког навијача Њукасла. Играчи и менаџери дођу и оду, али Њукасл и ће увек бити ту”, рекао је присталица црно-белих и члан енглеске крикет репрзентације Стив Хармисон. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *