Њујорк: Дан захвалности, Сунђер Боб и Мики Маус

Њујорчани су Дан захвалности обиљежили традиционалном Мејсис парадом, која се у том граду одржава већ 85 година, уз учешће познатих музичара и забављача. Процјењује се да је на тротоарима њујоршких улица стајало више од три милиона људи, поздрављајући више од 2.500 костимираних учесника параде, међу којима су били и музичке звијезде Мери Џеј Блајџ, Аврил […]

петак, новембар 25, 2011 / 16:36

Њујорчани су Дан захвалности обиљежили традиционалном Мејсис парадом, која се у том граду одржава већ 85 година, уз учешће познатих музичара и забављача.

Процјењује се да је на тротоарима њујоршких улица стајало више од три милиона људи, поздрављајући више од 2.500 костимираних учесника параде, међу којима су били и музичке звијезде Мери Џеј Блајџ, Аврил Лагињ и Си Ло Грин.

Градом су прошетале и средњошколске музичке трупе, а међу великим балонима које су носили учесници параде били су ликови Спајдермена, Снупија, жапца Кермита, Штумпфова, Микија Мауса, Кунг фу Панде…0 КОМЕНТАРА

 1. Eto,sta nama fali?
  I mi imamo parade…razne.I jos smo bolji od gringosa.
  Imamo sundjer Boba iliti (vise njih)“kockonja“,koji su nesto poput glavne atrakcijem,vagoncica za E ili U.
  Imamo uspavane princeze u “Dverima“,koje cekaju princa.
  Diznilendi se grade na sve strane,dok zle vjestice stizu sa maskarade iz bajkovite Holandije.
  svi ostali,gledaju vrhunsku zabavu,ni ne znajuci da je njima dodijeljena uloga sirotih Strumpfova,cija sudbina je da zavrse u corbi nekog zlog Gargamela iz zemlje dzinova.
  Imamo hromog Dabu(manitog),kojemu se djeca najvise smiju i mnogo,mnogo drugih cudaB-)

  Da ne zaboravim,sve je popraceno koncertima carobnog Merlina,J-a,Cece,mece,cice,seve,trte i mrteB-)B-)B-)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *