Николићу се течност надокнађује инфузијом

Стање предсједника Српске напредне странке Томислава Николића стабилно је, течност му се надокнађује инфузијом, али он и даље штрајкује глађу, изјавио је јутрос члан конзилијума КБЦ Београд Реик Хускић. Он је навео, да Николић одбија да узима хранљиве материје интравенозно, и додао, да лабораторијски налази упућују на неопходност континуираног праћења електролитског статуса пацијента, јавила је […]

среда, април 20, 2011 / 13:54

Стање предсједника Српске напредне странке Томислава Николића стабилно је, течност му се надокнађује инфузијом, али он и даље штрајкује глађу, изјавио је јутрос члан конзилијума КБЦ Београд Реик Хускић.

Он је навео, да Николић одбија да узима хранљиве материје интравенозно, и додао, да лабораторијски налази упућују на неопходност континуираног праћења електролитског статуса пацијента, јавила је Радио-телевизија Србије.

Хускић је напоменуо да су јуче испољена знатна одступања од референтних вриједности, што је кориговано допуном терапије.

Николић је јуче почео да прима инфузију, а новинарима је изјавио да је спреман да настави са штрајком "колико год је потребно да Србија постане нормална земља".

Николића је данас посјетио и амбасадор Русије у Београду Александар Конузин, а прије Конузинове посјете у београдски КБЦ стигао је и предсједник Нове Србије Велимир Илић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *