Николић: на Васкрс одлука о штрајку!

Предсједник Српске напредне странке Томислав Николић изјавио да ће 24. априла, на Васкрс, одлучити да ли ће прекинути штрајк глађу.  "Притисак је велики, али још нисам одлучио шта ћу. Ионако је пост у току. За Васкрс ће се видети да ли ћу ја бити једини Србин који не једе васкршња јаја", рекао је Николић новинарима […]

субота, април 23, 2011 / 08:00

Предсједник Српске напредне странке Томислав Николић изјавио да ће 24. априла, на Васкрс, одлучити да ли ће прекинути штрајк глађу.

 "Притисак је велики, али још нисам одлучио шта ћу. Ионако је пост у току. За Васкрс ће се видети да ли ћу ја бити једини Србин који не једе васкршња јаја", рекао је Николић новинарима у Београдском клиничко-болничком центру.

Коментаришући поруку комесара ЕУ за проширење Штефана Филеа да је потребно да се укључи у институције и успостави дијалог, Николић је навео да напредњаци никад нису изашли из оквира институционалне борбе, а да је он протеклих дана водио дијалог сам са собом.

"Председник Србије Борис Тадић ме је посетио, али то није био дијалог, јер из дијалога излазе резултати", нагласио је Николић, додајући да је Тадићу на почетку штрајка изнио своје мишљење, а да га је он молио да прекине штрајк.

Николић је поручио да СНС "наставља своју борбу на исти начин" и позвао опозиционе странке које желе промјену власти да се окупе око напредњака.

Лидер напредњака почео је штрајк глађу и жеђу у суботу, 16. априла, са захтјевом да буду расписани пријевремени избори. Штрајк жеђу јуче је прекинуо.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *