Николић на „одређеним апаратима“

БЕОГРАД – Здравствено стање лидера напредњака Томислава Николића, који је смјештен у једну приватну клинику у Београду због штрајка глађу и жеђу, послије интензивирања терапије стабилно је и без поремећаја свијести. Члан љекарског конзилијума који прати Николићево здравствено стање доктор Љубомир Илић изјавио је новинарима да је послије интензивирања терапије Николић, који већ четврти дан […]

уторак, април 19, 2011 / 11:33

БЕОГРАД – Здравствено стање лидера напредњака Томислава Николића, који је смјештен у једну приватну клинику у Београду због штрајка глађу и жеђу, послије интензивирања терапије стабилно је и без поремећаја свијести.

Члан љекарског конзилијума који прати Николићево здравствено стање доктор Љубомир Илић изјавио је новинарима да је послије интензивирања терапије Николић, који већ четврти дан штрајкује глађу и жеђу, у стабилном стању.

Илић је рекао да је Николић прикључен на "одређене апарате" преко којих се стално прате све виталне функције његовог организма.

Он је додао да се очекује даље интензивирање терапије, али није желио да каже које, објашњавајући то политиком те здравствене установе.

Николић је започео штрајк глађу и жеђу, покушавајући да издејствује расписивање ванредних парламентарних избора у Србији.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *