Немања Видић купио стан оцу покојног саиграча

Прослављени српски ас Немања Видић је показао да има велико срце. Наиме, уплатио је 126.000 евра, као помоћ у рјешавању основних егзистенцијалних проблема, на рачун Недељка Димитријевића, оца покојног играча Црвене звезде, Владе! Капитен Манчестер јунајтеда и Влада Димитријевић, који је поникао у клубу Бане из Рашке, спријатељили су се када су као клинци дошли […]

субота, октобар 13, 2012 / 13:14

Прослављени српски ас Немања Видић је показао да има велико срце. Наиме, уплатио је 126.000 евра, као помоћ у рјешавању основних егзистенцијалних проблема, на рачун Недељка Димитријевића, оца покојног играча Црвене звезде, Владе!

Капитен Манчестер јунајтеда и Влада Димитријевић, који је поникао у клубу Бане из Рашке, спријатељили су се када су као клинци дошли на „Маракану“. Заједно су били све до трагичног дана, 1. октобра 2001, када је тада 20-годишњи Влада изгубио живот на тренингу. Немања никада није заборавио прерано преминулог саиграча и друга.

Током недавног традиционалног Меморијалног турнира „Влада Димитријевић“ у Рашкој, Видић је у телефонском разговору са Недељком изразио жељу да одређеном сумом помогне његовој породици. Питао га је да ли има девизни рачун, а на добијен негативан одговор поручио му је да то учини што прије.

Послије отварања рачуна, Недељко Димитријевић је отишао у банку. Службеница га је упитала: „Знате ли ви колико имате на рачуну?“ Димитријевић је одговорио да не зна, а помислио је, неколико хиљада евра… Кад му је радница у банци саопштила да на рачуну има 126.000 евра, није могао да повјерује! Одмах је позвао Немању да се захвали, а велики ас и човјек му је савјетовао да купи стан у Београду и ако му недостаје још пара, да му се јави.

Отац покојног Владе Димитријевића је послушао савјет и купио стан у једној од београдских улица на броју 15, броју који Видић носи на дресу Манчестер јунајтеда.0 КОМЕНТАРА

  1. Свака част Вида, човјек и фудбалер без премца, иако га оне толетове карикатуре не позивају у репрезентацију Немања је тренутно најбољи српски фудбалер деценије.

    Лијеп чин, у знак поштовања покојног Димитријевића који је важио за једног од највећих таленат наших простора, али несрећна коб га задесила и његово младо срце није издржало удар тог дана.:(

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *