Неће „Обилић“ на Цецу!

Тужилаштво не може да утиче на фудбалски клуб „Обилић” да употријеби своје право и тражи одштету од бивше предсједнице тог клуба, фолк певачице Светлане Ражнатовић, изјавио је портпарол Републичког јавног тужилаштва Томо Зорић. Они су одлучили да то право не искористе, а тужилаштво не улази у разлоге због којих је та одлука донијета, нити ко […]

уторак, мај 10, 2011 / 08:15

Тужилаштво не може да утиче на фудбалски клуб „Обилић” да употријеби своје право и тражи одштету од бивше предсједнице тог клуба, фолк певачице Светлане Ражнатовић, изјавио је портпарол Републичког јавног тужилаштва Томо Зорић.

Они су одлучили да то право не искористе, а тужилаштво не улази у разлоге због којих је та одлука донијета, нити ко су чланови Управног одбора и Скупштине клуба, рекао је Зорић у емисији „Инсајдер” ТВ Б92.

Он је подсјетио да је пуномоћник клуба на данасњем рочишту, на коме је суд усвојио Споразум о признању кривице између Ражнатовићеве, њене сестре Лидије Оцокољић и тужаластва, рекао да клуб неће истицати имовинско-правни захтев, односно тражити одштету, нити ће се придружити кривичном гоњењу.

Виши суд у Београду усвојио је споразум о признању кривице између фолк певачице Светлане Цеце Ражнатовић, њене сестре Лидије Величковић Оцокољић и Вишег тужилаштва у Београду.

Према том споразуму, Ражнатовићева је признала да је противправно присвајала новац од трансфера 10 фудбалера ФК „Обилић” у иностране клубове и без дозволе држала 11 пиштоља, у замену за годину дана кућног затвора и милион и по евра новчане казне.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *