Не би знали без Фронтала: БОРС за бојкот Туша!

Након што је Фронтал објавио да се у Републици Српској, у слободној продаји могу наћи ратне заставе тзв. Армије БиХ, реаговала је и Борачка организација Републике Српске. Борачка организација Републике Српске саопштила је да продаја ратних бошњачких застава са љиљанима у супермаркетима "Туш" на подручју Српске представља недопустиву провокацију и увреду за српске жртве, те […]

четвртак, јун 13, 2013 / 12:23

Након што је Фронтал објавио да се у Републици Српској, у слободној продаји могу наћи ратне заставе тзв. Армије БиХ, реаговала је и Борачка организација Републике Српске.

Борачка организација Републике Српске саопштила је да продаја ратних бошњачких застава са љиљанима у супермаркетима "Туш" на подручју Српске представља недопустиву провокацију и увреду за српске жртве, те позива грађане Републике Српске да бојкотују те маркете.

Продаја тих застава као сувенира у маркетима "Туша" у Добоју, Прњавору и Бањалуци није случајност, нити менаџерски гаф, већ својеврсна кампања промовисања те заставе која се све више и провокативније истиче на јавним мјестима у Федерацији БиХ, али и у Српској, наведено је у саопштењу.

Хладан Туш: Ратне заставе у супермаркету

"У наредном периоду очекујемо још веће и драстичније провокације са бошњачке стране, што нас још више учвршћује у увјерењу да је Република Српска једини гарант опстанка Срба, али и да се на све легитимне начине морамо борити за њено и очување њених институција и надлежности", истичу у Борачкој организацији.0 КОМЕНТАРА

  1. „У наредном периоду очекујемо још веће и драстичније провокације са бошњачке стране, што нас још више учвршћује у увјерењу да је Република Српска једини гарант опстанка Срба,…не дирајте Милу легенда је то!

    Они раде, а ради и „шљункара“!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *