Навијачима забрањено гостовање

Дисциплинска комисија Н/ФС БиХ на данас одржаној сједници донијела је одлуку о забрани присуства гостујућих навијача на фудбалским утакмицама! Такође су изречене казне због пропуста на утакмицама 23. и 24. кола Премијер лиге БиХ. Због увредљивог скандирање навијача, које је проузроковало шестоминутни прекид утакмице у Врапчићима са Широким Бријегом, Вележ ће платити 2.000 КМ. Са […]

четвртак, април 25, 2013 / 20:17

Дисциплинска комисија Н/ФС БиХ на данас одржаној сједници донијела је одлуку о забрани присуства гостујућих навијача на фудбалским утакмицама!

Такође су изречене казне због пропуста на утакмицама 23. и 24. кола Премијер лиге БиХ.
Због увредљивог скандирање навијача, које је проузроковало шестоминутни прекид утакмице у Врапчићима са Широким Бријегом, Вележ ће платити 2.000 КМ. Са по 1.500 КМ биће испражњене касе Широког Бријега и Сарајева, јер су домаћи навијачи на "Пецари" палили бакље, а гостујући увредљиво скандирали.

Изречене су и казне забране играња од двије утакмице фудбалерима који су у предходна два кола добили црвене картоне.0 КОМЕНТАРА

  1. Odlican potez.
    Meni nije jasno zasto uopste postoji ovaj nefunkcionalni savez?Mi se trebamo ukljuciti u neku Balkansku ligu,igrati u Rusiji,bilo sta samo ne sa njima.
    Sto se prije razdijelimo bice nam bolje..i nama i njima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *