Насилнички ушли у Бевандину канцеларију

Новоизабрани федерални министар финансија Анте Крајина и потпредсједник Владе из реда хрватског народа Јерко Иванковић Лијановић насилно су ушли у потпредсједнички кабинет у згради Владе Федерације БиХ у Сарајеву који је користио досадашњи министар финансија Вјекослав Беванда. Беванда је за сарајевску штампу рекао да се налази у Бањалуци на сједници Управног одбора Управе за индиректно […]

среда, март 23, 2011 / 15:16

Новоизабрани федерални министар финансија Анте Крајина и потпредсједник Владе из реда хрватског народа Јерко Иванковић Лијановић насилно су ушли у потпредсједнички кабинет у згради Владе Федерације БиХ у Сарајеву који је користио досадашњи министар финансија Вјекослав Беванда.

Беванда је за сарајевску штампу рекао да се налази у Бањалуци на сједници Управног одбора Управе за индиректно опорезивање БиХ и да су му сарадници јавили да су Крајина и Лијановић јуче ујутро извршили упад у његов кабинет у Влади ФБиХ, иако унутра има и његових приватних ствари.

"Учинили су то без икаквих најава и претходних питања, ушли су насилу. С обзиром на такав начин запосједања кабинета, могу још очекивати чак и, да се нашалим мало, ваздушне ударе", рекао је Беванда.

Без обзира на овакву ситуацију, Беванда је рекао да наставља да ради свој министарски посао, због чега се јуче и налазио на сједни Управног одбора УИО.

Он је поручио да ће они који имају намјеру ући у зграду Министарства финансија ФБиХ у Сарајеву, у којој се налази министарски кабинет, то ипак "мало теже учинити".Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *