Најпродаванији Рено меган

САРАЈЕВО- Француски произвођач аутомобила „Рено“ продао је на тржишту БиХ у марту 161 возило – 130 путничких и 31 привредни аутомобил, што је најбољи мјесечни резултат у посљедње двије и по године. Најпродаванији "Реноов" модел је "меган", који је пронашао 81 новог власника, а најпопуларнија верзија је "берлина", за коју се одлучило 73 купаца, саопштено […]

понедељак, април 18, 2011 / 11:08

САРАЈЕВО- Француски произвођач аутомобила „Рено“ продао је на тржишту БиХ у марту 161 возило – 130 путничких и 31 привредни аутомобил, што је најбољи мјесечни резултат у посљедње двије и по године.

Најпродаванији "Реноов" модел је "меган", који је пронашао 81 новог власника, а најпопуларнија верзија је "берлина", за коју се одлучило 73 купаца, саопштено је из представништва ове компаније.

Други најпродаванији модел био је "клио три", ког је у марту купило 50 лица, од чега 23 у путничкој и 27 у доставној верзији. У прва три мјесеца ове године "Рено" је на тржишту БиХ испоручио укупно 334 возила, што представља повећање од готово 83 одсто у односу на исти период прошле године.

Из "Реноа" подсјећају на акцију "Зелено срце реноа", која траје до краја априла и која купцима нуди могућност да се "ријеше" свог старог аутомобила и притом зараде.

Са жељом за што чишстијом и сигурнијом животном средином, `Рено`, зависно од одабраног новог модела, стари аутомобил било које марке процјењује у вриједности до 4.000 КМ, који се рециклира у складу са највишим еколошким стандардима, а од сваког продатог новог "реноа" се, у сарадњи са агенцијом `БХ мак`, финансира деминирање 100 метара квадратних простора.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *